Hydro PRO 908g, Nutriversum

NC 30 dana: 39,99 (301,30 kn)
Snižena cijena: 34,99 (263,63 kn)

‘-Hidrolizirani izolat proteina sirtuke!!
-s dodatkom enzima laktaze
– samo 0,5g masti 0g šećera na serviranje!
-s ekstra dodatkom glutamina i BCAA
-Protein maksimalne vrijednosti i čistoće

Obriši
SKU: N/A Kategorije: , Brand:

Hydro PRO kao što i samo ime govori je protein maksimalne kvalitete i sastoji se od whey protein izolata i hydroliziranog whey protein izolata te sadrži 90g proteina na 100g!
-sadrži 0,5g masti i 0g šećera na serviranje!!!

Hidroliza je proces koji se obavlja izlaganjem izolata proteina sirutke enzimima koji prekidaju/cijepaju veze između aminokiselina u peptidnom lancu(proteinu). To znači da se proteini “režu” na manje komade, kraće lance di- i tri-peptida, čineći hidrolizirani izolat proteina sirutke najbržim i najlakšim proteinom za probavu.
Ovo je proces prije probave, zbog čega se hidrolizirani proteini brže apsorbiraju i lakše probavljaju posebno kod pojedinaca s osjetljivim želucem ili oslabljenom probavom.

Generalno za whey protein vrijedi da doprinosi rastu i održavanju mišićne mase jer protein sirutke je tzv. kompletni protein te opskrbljuje tijelo sa svim aminokiselinama, uključujući i 9 aminokiselina koje tijelo ne može sintetizirati te ih je korisno unositi kroz dodatke prehrani (histidin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, izoleucin, treonin, triptofan, valin).

Iznimno je biološki vrijedan s visokom biodostupnosti što znači da ga organizam efikasno iskorištava. Sadrži BCAA(aminokiseline razgranatoga lanca) i druge esencijalne i neesencijalne aminokiseline koje je potrebno unositi u naš organizam svaki dan. Fizička aktivnost,  posebno intenzivna fizička aktivnost povećava potrebu organizma za aminokiselinama kako bi se osigurao optimalan oporavak, rast i razvoj novog mišićnog tkiva. Također mnoga istraživanja pokazuju da proteini sirutke sadrže imunoglobuline koji imaju važnu ulogu i jačaju naš imunološki sustav.

Hydro PRO dodatno je obogaćen s ekstra glutaminom i BCAA te sadrži probavni enzim laktazu.

Sastav na 100g proizvoda:
Masti 2,2g od kojih 0g zasićene
Ugljikohidrati 1,5g od kojih 0,1g šećeri
Bjelančevine/proteini 89g
sol:0,3g
inulin 30mg
laktaza enzim 20mg

Upotreba: 1 mjericu(25-30g) rastopiti u 250ml vode/mlijeka

 

Dodatne informacije

Okus

Čokolada, Vanilija

OSTALE INF.

Ostali sastojic: izolat proteina sirutke iz mlijeka, hidroizolat proteina sirutke, obrani kakao prah(9%) za čokoladne okuse, arome, emulgator: sojin lecitin, natrijeva karboksimetil celuloza, sukraloza-sladilo, sol, vanilija kristal, prah vanilij 0,1%(okus vanilija), boja tartrazin(okus vanilija)-može imati neželjeni efekt na koncentraciju i fokus kod djece), L-glutamin, L-arginin, inulin(iz cikorije), L-leucin, L-valin, L-isoleucin, nezim laktaza (iz Aspergullus SP 65000 UG).

Ovaj proizvod je dodatak prehrani i nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Namijenjen je zdravim i aktivnim pojedincima! Ne prekoračiti preporučena dnevna serviranja. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na neki od sastojaka! Čuvati u zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece.

Proizvodi: Nutriversum, EU