Nema na zalihi

LevroShield L-glutamin + Beta – glukan 300g, Levrone Nutrition

15,40 (116,03 kn)

‘-brz oporavak i obnova mišićnog tkiva

-jača imunitet

-smanjuje umor

-pozitivno djelovanje na probavni sustav

Nema na zalihi

Mišićno tkivo građeno je najviše od proteina, proteini od aminokiselina, a aminokiselina koja je najviše zastupljena je upravo L-glutamin i to preko 50% od ukupnih aminokiselina. Iz tog razloga ovu aminokiselinu nazivamo i “recovery amino” jer učinkovito pomaže pri obnovi mišićnog tkiva. Osim što utječe na sintezu proteina te sprječava oksidaciju nekih drugih aminokiselina, smanjuje znakove i simptome umora.

Ova aminokiselina ima jako pozitivno djelovanje i na probavni sustav, brzo i učinkovito hrani stanice probavnog sustava te ih tako obnavlja, a važna je i za optimalan razvoj nekih imunoloških stanica. L-glutamin je jednostavno odličan izbor ako se bavite intenzivnom tjelovježbom i želite poboljšati svoja zdravlje.

Dodatno ovaj glutamin obogaćen je beta-glukanom(iz ječma)

“U organizmu beta-glukan potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita. Aktivira makrofage – stanice koje potiču imunološku aktivnost. Dokazano je da beta-glukan može prirodno i sigurno aktivirati naš imunitet. Koristi se protiv visokog kolesterola, dijabetesa, kod raka, za jačanje imuniteta, kod kroničnog umora, zračenja i kemoterapija te za sve vrste infektivnih bolesti”

Sastav: L-glutamin, beta glukan

Upotreba: 5g dnevno(4,5g glutamin, 0,5g beta-glukan) uz čašu vode/soka ili dodano u proteinski shake.

 

OSTALE INF.

Upozorenje: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu, ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze.

Proizvodi: Levrone Global LLC Hanover, USA

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.