NAC 300mg (N-acetil-cistein) 150tab, Ostrovit

9,90 (74,59 kn)

Djeluje na opuštanje krvnih žila(snizuje tlak), pomaže kod sprječavanja nuspojava od mnogih lijekova i izloženosti toksičnim kemikalijama

Ima jak zaštitni učinak na jetru, smanjuje oksidativni stres i ima regeneracijski učinak

NAC je prekursor u sintezi glutationa koji je jedan od najpotentnijih i naših najjacih antioksidanasa

NAC ili N-acetil cistein zbog svojih dobrobiti jedan je od najtraženijih dodataka prehrani posebno u jesensko-zimskom periodu tj sezonskih prehlada. Općenito NAC je prekursor u sintezi glutationa koji je jedan od najpotentnijih i naših najjacih antioksidanasa u tijelu. Komponenta je koja se koristi za opustanje guste sluzi kod osoba s bronhopulmonalnim poremecajima poput upale pluća i bronhitisa, kašlja i ostalih upalnih stanja respiratornog sustava. Djeluje na opuštanje krvnih žila(snizuje tlak), pomaže kod sprječavanja nuspojava od mnogih lijekova i izloženosti toksičnim kemikalijama. Ima jak zaštitini ucinak na jetru, smanjuje oksidativni stres i ima regeneracijski ucinak! Pošto ima utjecaj ja razgradnju biofilma, mnogi ga koriste i za suzbijanje bakterije Helycobacter pylori kao i infekcija mokraćnog sustava.

Upotreba: jedna tableta (300mg) dnevno, nakon obroka

OSTALE INF.

Ostali sastojci:mikrokritalna celuloza, silicijev dioksid, škrob, magnezijeve soli masnih kiselina.
Alergeni: može sadržavati tragove jaja, glutena, soje, sezama, rakova, riba, lakroze koji se prerađuju u istoj tvornici.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!
Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec
Proizvodi Ostrovit Nutrition, EU