Nema na zalihi

Perfect Amino 450g, Skull Labs

23,76 (179,02 kn)

‘-EAA+BCAA
-brži oporavak
-dodatak citrulina, glutamina
-puna dnevna doza magnezija na serviranje!
-odlični okusi

Obriši
SKU: N/A Kategorije: , , Brand:

Inovativna formula sadrži esencijalne aminokiseline (EAA), aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), L-glutamin i citrulin i puno dnevno dozu magnezij citrata na jedno serviranje. Visoke doze aktivnih tvari sadržane u proizvodu i idealno odabrani udio aminokiselina određuju pravilan tijek energetskih procesa koji se odvijaju u tijelu, tijekom vrlo intenzivnog fizičkog opterećenja. Maksimalna dnevna doza magnezija izravno pridonosi smanjenju osjećaja umora kao i održavanju normalnog energetskog metabolizma. Pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita, pravilnom funkcioniranju živčanog sustava, mišića i pravilnoj sintezi proteina.

Aminokiseline su gradivni elementi proteina od kojih se sastoji naše mišićno tkivo ali i mnoga druga tkiva. Generalno aminokiseline dijelimo na esencijalne i neesencijalne aminokiseline.
Naše tijelo svakodnevno koristi 20 različitih aminokiselina kako bi normalno obavljalo sve funkcije. Esencijalne aminokiseline (EAA) su one koje tijelo NE može proizvesti te ih trebamo unijeti putem hrane ili dodatka prehrani posebno ako nam je cilj izgradnja mišićne mase i regeneracija!
Aminokiseline nisu samo za izgradnju i obnovu tkiva već su u pozadini brojnih vitalnih procesa u organizmu(sinteza enzima, imunološki sustav…). Naše tijelo ovisi o njima u puno većim i važnijim procesima za vitalnost kompletnog organizma. Upravo zato nedostatak esencijalnih aminokiselina može negativno utjecati na funkcije cijelog organizma.

Upotreba: 15g praška (2mjerice) rastopiti u 200-250ml vode i popiti jednom dnevno

Na porciju 15 g
BCAA 2:1:1 4000 mg
 L-Leucin 2000 mg
 L-Isoleucin 1000 mg
 L-Valin 1000 mg
EAA 4000 mg
L-Lysin HCl 1640 mg
 L-Threonin 890 mg
L-Phenylalanin 660 mg
L-Methionin 580 mg
L-Histidin 140 mg
L-Tryptophan 90 mg
Citrulline malate 1000 mg
 od čega citrulin 670 mg
 L-Glutamin 1000 mg
Magnezij 375 mg (100% RWS / NRV)

 

Dodatne informacije

Okus

citrus-breskva, mango-limun, naranča-mango

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu, ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!

Proizvod sadrži sladila(sukraloza,acesulfamK), arome i bojila

Proizvodi: Fitness Authority, EU