Tekući kolagen 10.000mg trešnja, 500ml, Nutriversum

NC 30 dana: 21,90 (165,01 kn)
Snižena cijena: 16,90 (127,33 kn)

‘-10 000mg hidroliziranog kolagena po serviranju!
-ukusan i jednostavna primjena
-obogaćen glicinom, argininom, cinkom i vitaminom B6!

Visoko dozirani i ukusan kolagen u tekućem obliku dovoljan za 20 mega serviranja!

Svi znamo koliko je kolagen bitan, jer čini 75% kože, no s godinama se razina kolagena u tijelu kontinuirano smanjuje pa koža može izgubiti zategnutost. Ponovna opskrba kolagenom dodacima prehrani može uvelike stopirati ovaj proces, pa čak i pomoći u vraćanju zategnutosti kože.
Kolagen je jedan od najvažnijih proteina koji se nalazi u ljudskom tijelu. Prisutan je u gotovo svim ljudskim tkivima. To je osnovni građevinski element, uključujući kožu, tetive, kosti, zglobove, rožnicu oka. Odgovoran je za proizvodnju sinuvijalne tekućine te elastičnost i tvrdoću hrskavice, vlaženje kože i pravilnu obnovu epiderme. Utječe na kohezivnost, izdržljivost i elastičnost vezivnog tkiva. Također ima jedinstvenu sposobnost vezanja vode, tako da koža održava čvrstoću, elastičnost i napetost

Collagen Liquid od Nutriversuma prilično je kompleksan proizvod s visokim udjelom aktivne tvari, za koji s ponosom možemo reći da ne samo da ima vrhunski sastav tvari u svojoj kategoriji, već su i okusi toliko osvježavajući da će vam unos kolagena biti pozitivno iskustvo.
Količina aktivnih tvari uključenih u proizvod određena je na način da njihov unos pruža sveobuhvatan, složen arsenal za potporu zdravlju kose, kože i noktiju te pomaže u očuvanju  i ima pozitivan učinak na zdravlje zglobova.
Za brže rezultate ovaj dodatak je obogaćen dodatno i glicinom, argininom, cinkom i vitaminom B6!

Upotreba: uzeti 25ml prije obroka, jednom dnevno ili podijeliti u dvije porcije po 12,5ml.

Sastav na serviranje od 25ml:
hidrolizirani kolagen: 10 000mg
Glicin 1075mg
L-arginin 1075mg
cink 3,38mg(33% dnevnih potreba)
vitamin B6(1,1mg(78%dnenvih potreba)

OSTALE INF.

OPREZ: odatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Ostali sastojci:voda, hidrolizirani goveđi kolagen, limunska kiselina, glicin, L-arginin, sladila:sukraloza, acesulfam K, cink glukonat, trešnja u prahu 0,1%, konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat, aroma, boja:ponceau 4R)može imati neželjeni efekt na koncentraciju i fokus kod djece)

Proizvodi: Nutriversum Kft. EU