Vitamin D3 JUNIOR 1000IU u spreju, 293 aplikacija, 30ml Ostrovit

Najniža cijena: 8,63
Snižena cijena: 3,99

‘-vitamin D3 u spreju za djecu
dovoljno za 293 serviranja
-praktično pakiranje 30ml
-lako za korištenje

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 9083 Categories: , , Tag:

Vitamin D3 1000 IU Junior je dodatak prehrani u spreju, namijenjen djeci, tinejdžerima i odraslima koji imaju problem za gutanje tableta. Kako je tekućina sadržana u praktičnoj maloj bočici s dozatorom, uzimanje vitamina D nikada nije bilo tako jednostavno!
Temelji se na univerzalnoj formuli koja dobro djeluje na osobe bilo koje dobi. Odlična doza vitamina u jednom obroku proizvoda, tj. 1000 IU, čini proizvod pogodnim i za djecu. Zahvaljujući činjenici da je vitamin D3 odvojen od lanolina, proizvod ostaje visoko učinkovit. Također sadrži vitamin E u obliku alfa-tokoferil acetata s jakim antioksidativnim svojstvima te MTC ulje koje potiče pravilnu apsorpciju vitamina. Dodatak osigurava važnu potporu imunološkom sustavu.
Suplementacija ovog vitamina najviše se preporučuje pojedincima sa slabim imunitetom i općenito kroz zimski period godine kada se nedovoljno izlažemo suncu.
Bez optimalnih razina vitamina D, naš imuni sustav ne funkcionira optimalno!

UPOTREBA: Djeca starija od 1 godine, tinejdžeri i odrasli – jednom dnevno pritisnite dozator na pumpicu izravno u usta ili u hranu.

Aktivni sastojci 1 aplikacija % RI*
Vitamin D 25 μg / 1000 IU 500
Vitamin E 1.8 mg 15

 

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežene prehrambene navike i zdrav način života. Ne koristiti u slučaju alergije na neki od sastojaka. Bez savjetovanja sa stručnom osobom ne preporučuje se djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata djece.
Iskoristiti unutar 6 mjeseci nakon otvaranja.

Sastojci:MCT ulje sa srednjelančanim masnim kiselinama iz afričke uljane palme, alfa-tokoferil acetat (vitamin E), kolekalciferol iz lanolina (vitamin D3). Proizvod može sadržavati mlijeko (zajedno s laktozom), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, kukuruz bogat glutenom, jaja, ljuskare, ribu.ž

Proizvodi: Ostrovit EU

AKCIJA