HI protein Twix 875g

31,90

-isti okus kao originalna čokoladica, ali ima značajno manje ugljikohidrata i masti.
-oboljšan sastav, dobra topljivost i vrhunski okus čine ovaj protein savršenim izborom za sportaše i ljude koji vode aktivan način života,
žele uživati u super finim napicima bez grižnje savjesti 🙂

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Odlične vijesti za sve ljubitelje popularnih okusa najpoznatijih čokoladica! Snickers Hi Protein Whey Powder je kvalitetni protein sirutke sa visokim udjelom bjelančevina.
Ima isti okus kao originalna čokoladica, ali ima značajno manje ugljikohidrata i masti. Poboljšan sastav, dobra topljivost i vrhunski okus čine ovaj protein savršenim izborom za sportaše i ljude koji vode aktivan način života. Uzimanje bjelančevina pridonijet će rastu i održavanju mišićne mase i zdravih kostiju. Može poslužiti i kao odličan međuobrok s puno proteina za sve koji paze na unos kalorija i prakticiraju neki redukcijski režim prehrane.

Nutritivne informacije na serviranje od 35g
Energija:141kcal/595kJ
Bjelančevine: 21g
sol:0,15g
Ugljikohidrati:5,5g od kojih 3,7g šećeri
Masti:3,4g od kojih 2,2g zasićene

Upotreba: 35g praška rastopiti u 250ml vode/mlijeka, najbolje nakon fizičke aktivnosti

OSTALE INF.

sastav: koncentrat proteina sirutke iz mlijeka, mlijeko u prahu, niskomasni kakao prah(8%), kokosovo mlijeko u prahu (4%), kokosovo ulje, ksantan guma, guar guma, vlakna čikorije, ekstrakt ječma, acesulfam K, sukraloza.
Upozorenje: Može sadržavati tragove soje, jaja, ječma.

Dodatak prehrani, ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preoprućuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze seriviranja.
Proizvodi: Freepost Mars Wrigley Confectionery UK
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.