Načini plaćanja

KUPOVINA I PLAĆANJE

Naručivanje proizvoda moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Proizvod se naručuje elektronskim obrascem, a nakon zaključene i poslane narudžbe kupac će primiti e-mailom automatski generiranu poruku od strane sustava web trgovine Nutriteka d.o.o. da je narudžba zaprimljena.

Prodavatelj (Isporučitelj) je Nutriteka d.o.o putem Internet trgovine Nutriteka.hr

Proizvodi koje je moguće naručiti putem Nutriteka.hr su Dodaci prehrani i sportska oprema a njihovo korištenje označeno na svakom od proizvoda na pripadajućoj etiketi. Proizvodi su namijenjeni aktivnim i zdravim pojedincima.

Kupac proizvoda je posjetitelj internetske trgovine Nutriteka.hr koji odabere minimalno jedan proizvod, stavi ga u košaricu, ispuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje narudžbu Prodavatelju. Kupac može biti svaka fizička te pravna osoba.

Kupac proizvoda može biti posjetitelj trgovine kao gost korisnik ili registrirani korisnik.

Kupnja kao gost korisnik kupcu omogućuje kupnju svih dostupnih proizvoda te se uneseni podaci koriste samo za trenutačnu kupnju, ali neće biti pohranjeni u bazu kupaca Internet trgovine.

Sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), sve iskazane cijene su maloprodajne, izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti EURO- te je u istima sadržan pripadajući PDV od 25%. Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno.

Cijene proizvoda nisu fiksne već ih Prodavatelj ima pravo promijeniti u svakom trenutku, primjerice uoči akcija, sezonskih popusta i slično tomu. Međutim, promjene neće utjecati na narudžbe za koje je Prodavatelj prethodno već poslao potvrdu o narudžbi.

Sva će plaćanja biti izvršena u eurima. 

Mogući oblici plaćanja na web stranici nutriteka.hr su:

-Gotovinom po primitku pošiljke – pouzećem

Opcija plaćanja prilikom preuzimana („pouzećem“) omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same isporuke na navedenoj adresi. Opcija je moguća u Hrvatskoj

-Uplatom na žiro račun Prodavatelja

Plaćanje direktno uplatom na žiro račun Prodavatelja moguće je putem Internet bankarstva, općom uplatnicom ili virmanom u banci, pošti ili FINI. Ovisno o odabiru načina plaćanja, po potrebi, kupac će dobiti sve potrebne podatke za uplatu putem e-mail.

Odabirom opcije “uplati direktno na račun” , prodavatelj (Nutriteka d.o.o.) poslati će kupcu na email ponudu s podacima za uplatu (Ponude se šalju svakim radnim danom od 9-19h, te subotom od 9 do 13h). Nakon evidentirane uplate od strane kupca, prodavatelj Nutriteka d.o.o. šalje paket na adresu kupca.