Critical Mass gainer 6kg čokolada, Applied N.

70,00

Visoko-kalorijski proteinsko ugljikohidratni mass gainer za sve koji imaju problem s dobivanjem na masi
S dodatkom glutamina
S dodatkom CLA i MCT ulja
Savršenog okusa!
S proteinskom matricom koja osigurava, super brze i sporo probavljive proteine!

Besplatna dostava


Critical Mass sadrži točan omjer složenih i brzih ugljikohidrata te najkvalitetnijih proteina s brzim i sporim otpuštanjem. Konzumacija dovoljne količine ugljikohidrata i proteina neophodna je i spriječit će gubitak mišićnog tkiva i prouzročiti dobivanje novog mišićnog tkiva.

To čini Critical Mass idealnim za svakog pojedinca kojem je potreban obrok s visokim udjelom ugljikohidrata tijekom dana ili nakon napornog treninga.

Critical Mass također sadrži mješavinu esencijalnih masnih kiselina, triglicerida srednjeg lanca i CLA.

Ova mješavina “Super masti” osmišljena je kako bi vašem tijelu dala alate koji su mu potrebni za oporavak od intenzivne tjelesne vježbe.

Upotreba: Preporuča se upotreba 100g praška rastopljeno u 500ml vode/mlijeka 1 ili 2x na dan. Idealno nakon fizičke aktivnosti!

OSTALE INF.

Ostali sastojci:Sastav: koncentrat proteina sirutke ( mlijeko ( laktoza)), maltodekstrin, fruktoza, slatka sirutka u prahu ( mlijeko ( laktoza )), kakao u prahu ( soja ), MCT u prahu, prirodna aroma, inulin, kalcijev kazeinat ( soja , mlijeko ( laktoza )), tvar protiv zgrudnjavanja (trikalcij fosfat) ), Izolat proteina sirutke ( soja , mlijeko ( laktoza )), voštani kukuruzni škrob, albumen jaja , L-glutamin, enzim (Bromelain), CLA (60%) u prahu, ulje lanenog sjemena u prahu.

Oprez: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Prije upotrebe savjetovati se s liječnikom! Ne preporuča se trudnicama, dojiljama, djeci i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja! Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!