Micelarni kazein vanilija 700g, Ostrovit

22,90

Nema na zalihi

Šifra: 8669 Categories: , Tag:

Tzv. micelarni kazein je oblik kazeina koji se najčešće proizvodi procesom mikrofiltracije, najpopularniji je oblik kazeina kao dodatka prehrani jer se sporo probavlja što znači da se aminokiseline sporije otpuštaju i kroz duži vremenski period hrane naše mišiće. Kompleksan je izvor aminokiselina i sadrži sve esencijalne aminokiseline. Esencijalne su one koje trebamo svaki dan unijeti u naš organizam kroz prehranu ili dodatke prehrani kako bi organizam optimalno funkcionirao. Idealan je dodatak prehrani kod svakog pojedinca koji želi dobiti na mišićnoj masi, ali pametno ga je koristiti i kroz period gubitka masnog tkiva jer kazein izaziva dugotrajan osjećaj sitosti upravo zbog sporije probave. Kazein se iz tog razloga najčešće uzima prije spavanja kako bi se aminokiseline kontinuirano otpuštale u krvotok i djelovale na izgradnju, regeneraciju ili očuvanje mišićne mase. Pokazalo se da pojedinci koji uzimaju kazein prije spavanja imaju do 30% višu sintezu proteina nego placebo grupa.

Upotreba: 30g(3 mjerice od 10g) rastopiti u 250ml vode ili mlijeka), najbolje prije spavanja

Sastav na serviranje od 30g:

masti: 0,3g od kojih zasićene 0,2g

ugljikohidrati: 2,4g od kojih šećeri 2,4g

bjelančevine 23g

sol: 0,19g

 

OSTALE INF.

Svi sastojci: mliječni protein, lecitin, boja:karoten, aroma, sol, sukraloza, acesulfam K.

Oprez: proizvod može sadržavati soju, kikiriki, orašaste plodove, sjemenke sezama, gluten, jaja, rakove i ribu jer se prerađuju u istom postrojenju!

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Unos prilagoditi vašem dnevnom unosu proteina! Čuvati od dohvata male djece u zatvorenoj ambalaži.

Proizvodi: OstroVit EU

 

NEMA NA ZALIHI