Whey protein izolat 90 bez okusa 1kg, 7Nutrition

41,01

‘-nevjerojatnih 31,5g proteina po obroku od 35 g
-iznimno lagan i pitak proteinski napitak!
-izolat proteina sirutke s visokim postotkom proteina
-Vrhunski maksimalno pročišćeni izolat!
-maksimalan oporavak i rast mišićne mase
-proizvod maksimalne kvalitete!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 9574 Categories: , , Tag:

Iz 7Nutrition  PRO linije dolazi nam super čisti izolat iz 100% proteina sirutke. Sadrži nevjerojatnih 90% čistih proteina uz manje od 0,5g masti i 0,5g šećera po serviranju!
Whey izolat dobio se naprednom mikrofiltracijom, tj. preradom kako bi se osigurala najveća i najčišća koncentracija proteina sirutke bez da se proteini denaturiraju. Konačni proizvod je brzo probavljivi potpuni protein koji sadrži EAA, BCAA tj. kompletan spektar aminokiselina a gotovo da ne sadrži laktozu, gotovo 0 grama ugljikohidrata, 0 grama šećera, 0 grama masti i 90 % čistog izoliranog proteina sirutke po obroku.

Uz sve to stručnjaci iz 7Nutritiona pobrinuli su se da protein bude maksimalno rastopljen u svega nekoliko sekundi u shakeru i odličnog pitkog okusa!
Sav taj uložen trud čini ovaj proizvod visoko vrijednim premium whey proteinom koji će zadovoljiti potrebe i onih najzahtjevnijih konzumenata, osigurati maksimalno dostupne aminokiseline za rast i oporavak od treninga.

Namijenjen je pojedincima koji žele izgraditi čistu mišićnu masu ili jednostavno paze na prehranu i žele fit figuru. Zbog niskih udjela masti i šećera pogodan je za korištenje kod onih koji žele izgubiti masno tkivo a da maksimalno očuvaju mišićno što je i poanta svake dijete tj. redukcijskog režima. Bogat aminokiselinski sastav osigurava anaboličke efekte u tijelu te tako djeluje i anti-katabolički.

Doprinosi rastu i održavanju mišićne mase jer protein sirutke je tzv. kompletni protein te opskrbljuje tijelo sa svim aminokiselinama, uključujući i 9 aminokiselina koje tijelo ne može sintetizirati te ih je korisno unositi kroz dodatke prehrani (histidin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, izoleucin, treonin, triptofan, valin).

Iznimno je biološki vrijedan s visokom biodostupnosti što znači da ga organizam efikasno iskorištava. Sadrži BCAA(aminokiseline razgranatoga lanca) i druge esencijalne i neesencijalne aminokiseline koje je potrebno unositi u naš organizam svaki dan. Fizička aktivnost,  posebno intenzivna fizička aktivnost povećava potrebu organizma za aminokiselinama kako bi se osigurao optimalan oporavak, rast i razvoj novog mišićnog tkiva. Također mnoga istraživanja pokazuju da proteini sirutke sadrže imunoglobuline koji imaju važnu ulogu i jačaju naš imunološki sustav.

Način upotrebe: 30g praška pomiješati s 250 ml vode/mlijeka popiti jednom do dvaput dnevno.

Ne koristite ako ste alergični na neki od sastojaka. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece i ne izlagati direktnoj sunčevoj svijetlosti. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja

Nutritivne informacije na 100g
Energija:1520kJ/363kcal
Masti:1,2g od kojih zasićene 0,48g
Ugljikohidrati: 1,5g od kojih šećeri 1,5g
Bjelančevine: 90g
Sol:0,42g

OSTALE INF.

Ostali sastojci: Sastojci: 100% izolat proteina sirutke (iz mlijeka),
Može sadržavati tragove lakoze.

Ne koristite ako ste alergični na neki od sastojaka. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece i ne izlagati direktnoj sunčevoj svijetlosti. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja.

Proizvodi: 7Nutrition, EU