Proteinske palačinke-čokolada, 1000g, Evolite

17,50

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Odlične vijesti za sve ljubitelje fitness slastica. Mix za pripremu proteinskih palačinki od Evolite Nutrition-a sadrži čak 34% bjelačevina. Ovaj iznimno kvalitetan i nutritivno bogat miks sastavljen je od proteina sirutke, zobenog brašna, kokosovog brašna i mlaćenice što daje palačinkama odličnu strukturu i okus. Dolaze u nekoliko različitih okusa, priprema je brza i jako jednostavna.
Priprema: 70g proizvoda dodati zajedno sa 140ml vode u zdjelu, jako dobro pomiješati te ostaviti da tako stoji barem 1 minutu. Miks dodati na već zagrijanu tavicu i peći 2 minute sve dok palačinke ne poprime zlatnu smeđu boju.
Nutritivne informacije na 70g
Energija 1060kJ/253kcal
masti: 5,8g od kojih 3g zasićene
Ugljikohidrati: 22,2g od kojih 6,7 zasićene
Bjelančevine: 23,4g
Sol:0,2g

OSTALE INF.

SASTAV: zobeno brašno, kakao,koncentrat proteina sirutke (iz mlijeka), obrano kokosovo brašno, mlaćenica u prahu, natrijev bikarbonat, sukraloza, aroma Upozorenje: ne koristi ako ste alergični na neki od sastojaka. Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze. Proizvođač: Evolite Nutrition, EU Stavlja na tržište: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec