BB PRO Prework, 240g Tropical, 7Nutrition

Najniža cijena: 23,50
Snižena cijena: 19,90

Profesionalni Preworkout proizvod dizajniran od strane vrhunskih stručnjaka i profesionalnih BB natjecatelja!
Maksimalna ENERGIJA; PUMPA-VASKULARIZACIJA i KONCENTRACIJA!
Pročitajte detaljan opis ovog proizvoda prije korištenja!
Dizajniran za najbrutalnije i najintenzivnije treninge!
Za 48 serviranja ili 24 visoko doziranih serviranja!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


BB PRO(BodyBuilding PRO)=Energija + mišićna pumpa + vaskularizacija + koncentracija!
Četiri stupa idealnog učinka treninga. Učinak koji želesvi koji treniraju u starom dobrom stilu. Ako trenirate koristeći bodybuilding metode, svakako želite iskusiti kombinaciju ova četiri faktora.
BB PRO Pre-workout dizajniran je prevenstveno za vježbače snage, bodybuildere i fitness entuzijaste!
Ovaj preworkout nastao je zajedničkom suradnjom stručnjaka i profesionalnih BB natjecatelja od kojih su neki i sudionici Mr Olympije(Robert Piotrkowicz)

Ako povećavate suhu mišićnu masu i/ili smanjujete masno tkivo, a u tu svrhu koristite najbolje metode treninga snage – morate osigurati najbolju moguću mišićnu pumpu i protok krvi, a vaš trening će biti učinkovitiji što ste fokusiraniji i energičniji. BB PRO postat će vaš nezamjenjivi dodatak prehrani prije treninga jer smo se fokusirali samo na ove specifične dobrobiti za vaše tijelo.

1. ENERGIJA
Kad idete na trening, morate se osjećati osnaženo. Energija bi se trebala oslobađati postupno, biti dugotrajna i izazivati ​​samo val snage, bistrinu uma i želju za prebacivanjem tona željeza! Sinefrin (iz ekstrakta gorke naranče) djeluje na simpatički živčani sustav, poboljšava učinkovitost disanja, ubrzava cirkulaciju krvi, stimulira krvni tlak i uzrokuje dugotrajan nalet energije.

L-norvalin Organski kemijski spoj iz skupine aminokiselina koje pripadaju neproteinskim α-aminokiselinama (ne spadaju u proteine). Norvalin je inhibitor arginaze, čime se povećava koncentracija arginina. U sinergističkom djelovanju s kofeinom i beta-alaninom postiže dugotrajan učinak. Zahvaljujući L-norvalinu vaš trening može trajati duže.

Beta-alanin
To je aminokiselina koja je prekursor i građevni blok karnozina. Povećava njegovu zasićenost u mišićnim stanicama. Beta-Alanin snažno utječe na oslobađanje energije, što stimulira i razbuđuje mišić prije treninga. Djeluje kao iznenadni energetski nalet za vaše tijelo. U BB PRO-u smo izbjegli pretjerano peckanje i peckanje kože zahvaljujući odgovarajućem omjeru i interakciji sa sinefrinom i norvalinom te zahvaljujući prisutnosti gliceril monostearata koji smiruje protok beta-alanina kroz živčani sustav.

Kofein Kofein stimulira središnji živčani sustav i ubrzava metabolizam. Smanjuje osjećaj tjelesnog umora i vraća mentalnu oštrinu u stanjima slabosti ili pospanosti. Kofein uglavnom djeluje na višu razinu živčanog sustava, djeluje stimulativno, povećava koncentraciju i pažnju, olakšava formuliranje misli i cjelokupnu koordinaciju tijela.

2. i 3. PUMPA I VASKULARIZACIJA

L-arginin L-arginin je prekursor dušikovog oksida. Poboljšava cirkulaciju krvi i tako uzrokuje učinak mišićne pumpe. Povećava izdržljivost i regeneraciju opuštajući glatke mišiće. Povećava elastičnost membrana i potiče lučenje hormona rasta. Djeluje i kao antioksidans.

Glicerol Ester glicerola i stearinske kiseline. Prirodno se javlja u ljudskom tijelu kao međuprodukt u probavi masti. Glicerol monostearat trenutno je nezamjenjiv sastojak na putu postizanja dugotrajne mišićne pumpe. Vaši mišići će biti maksimalno ispunjeni. Glicerol ima higroskopna svojstva, što znači da uvlači vodu u mišiće. Čini mišiće bujnijim(većim), bolje prokrvljenim, puno tvrđim i pripremljenijim za još jači trening. Produžuje učinak mišićne pumpe do nekoliko sati nakon završetka vježbe. Neposredno nakon treninga izaziva efekt “lomljenja” mišića te utječe na još bolje učinke treninga preopterećivanjem mišićnih vlakana. Glicerol ima pumpajući i anabolički učinak. Odgađa učinak umora zbog svojstva bolje hidratiziranog mišića.

Citrulin malat Endogena aminokiselina. Izravno povećava proizvodnju dušikovog oksida (NO), što još više utječe na prokrvljenost i vaskularizaciju. Zahvaljujući solidnoj dozi ove aminokiseline, osjetit ćete dodatnu mišićnu pumpu, a vaše vene će biti još vidljivije. U kombinaciji s glicerolom utječe na trajanje pump efekta.

 

4. KONCENTRACIJA

Kolin tartarat  Ključan je u funkcioniranju živčanog sustava. Poboljšava prijenos živčanih impulsa. Nedostatak kolina povezan je s poremećajima živčanog i mišićnog sustava pa se preporučuje suplementacija ovim sastojkom. Kolin bitartrat poboljšat će vaš trening, što će rezultirati boljom koncentracijom i fokusom. U BB PRO-u nadopunjuje sve sastojke i tjera ih da akumuliraju svoje učinke koncentriranim fokusom na jedan cilj – najbolji mogući trening.

Upotreba: OPREZ: krenuti samo s 5g proizvoda, 20 minuta prije treninga rastopljenim u 200ml vode. Napredni vježbaći mogu koristiti 2 mjerice tj 10g proizvoda maksimalno!
Ne uzimati više od 10g zbog mogućeg kontra-efekta i previsokih doza kofeina!
Tabela: prvi stupac: ime SPOJA/2st:DOZA na 10g/3st:doza na 5g praška

L-Arginin 2800 mg 1400 mg
L-Citrulin 2000 mg 1000 mg
Glicerol 1020 mg 510 mg
Beta-Alanin 1000 mg 500 mg
Kofein 290 mg 145 mg
Guarana 500 mg od
cega 110mg
kofein
250 mg od
cega 55 mg
kofein
L-Norwalin 400 mg 200 mg
Kolin bitartarat 300 mg 150 mg
Ekstrakt Gorke naranče 260 mg 130 mg
od čega sinefrin 16 mg 8 mg
Ekstrakt z crnog papra 24 mg 12 mg
od čega piperin 22 mg 11 mg
Vitamin B6 2 mg

 

 

 

 

 


			

OSTALE INF.

Oprez: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Ovaj proizvod namijenjen je zdravim i aktivnim pojedincima! Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Prije upotrebe obavezno se savjetovati s liječnikom! Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja! Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka!

Ostali sastojci: boja: prašak cikle, sladilo:sukraloza, regulator kiselosti:limunska kiselina, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, aroma.
Proizvodi: 7FIT (7Nutrition) EU

AKCIJA