Citrulin malat, grejp 300g Evolite

18,45

‘-snažan mišićni pump
-vaskularnost tj. prokrvljenost
-veća snaga i eksplozivnost

Nema na zalihi

Citrulin malat pravi je eliksir za zdravlje krvožilnog sustava i opuštanje žila. Upravo zbog ove aminokiseline, lubenice su svrstane u iznimno zdravo voće. Djelovanje ove aminokiseline temelji se na povećanju NO tj. dušičnog monoksida u krvi. Povišene razine dušičnog monoksida rezultiraju vazodilatacijom, izraženijom vaskularnošću te je samim time dobava hranjivih tvari i kisika u mišiće učinkovitija.

Ovaj spoj vrlo je popularan dodatak u tzv. prewokrout proizvode jer izaziva jači mišićni pump. Pogodan je za korištenje kod treninga snage i izdržljivosti te je idealan za bodybuilding princip treninga. Učinci su slični kao kod korištenja L-Arginina, samo što se u slučaju korištenja citrulina NO kroz duži period otpušta u krv te je ovo zapravo potentnija verzija arginina. Idealna je kombinacija L-Arginina i citrulin malata iako i svaka aminokiselina zasebno ima snažan efekt na mišićni pump.

Ove aminokiseline isto tako su popularne u prirodnom liječenju impotencije upravo zato što pojačavaju cirkulaciju  Sve komponente su potpuno prirodne i našem organizmu potrebne i poznate.

Upotreba: mjericu (2,5g) rastopiti u 150ml vode. Iskusniji mogu i više, ali svakako se savjetuje početi s manjim dozama.

-ako ga koristite u svrhe poboljšanja performansi na treningu, idealno je konzumirati citrulin nekih 15 minuta prije treninga.

-Iskusniji i s ovom komponentom upoznati vježbaći mogu koristiti više doze.

 

OSTALE INF.

Sastav: citrulin malat, regulator kiselosti:natrijev citrat, silika, sukraloza, bojilo: roza WS-p(može imati neželjeni efekt na koncentraciju i fokus kod djece)

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Prije upotrebe savjetovati se sa stručnom osobom! Držati u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Proizvodi: Evolite Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI