EAA Amino 390g citrus breskva, S-Labss

24,39

-kompletan spektar esencijalnih aminokiselina
-za maksimalan rast i oporavak mišićne mase
-odličan okus!

Nema na zalihi

Šifra: 9516 Categories: , Tag:

Esencijalne aminokiseline (EAA) su one koje tijelo NE može proizvesti te ih trebamo unijeti putem hrane ili dodatka prehrani posebno ako nam je cilj izgradnja mišićne mase i regeneracija!

Aminokiseline su gradivni elementi proteina od kojih se sastoji naše mišićno tkivo ali i mnoga druga tkiva. Generalno aminokiseline dijelimo na esencijalne i neesencijalne aminokiseline.
Naše tijelo svakodnevno koristi 20 različitih aminokiselina kako bi normalno obavljalo sve funkcije.

Aminokiseline nisu samo za izgradnju i obnovu tkiva već su u pozadini brojnih vitalnih procesa u organizmu(sinteza enzima, imunološki sustav…). Naše tijelo ovisi o njima u puno većim i važnijim procesima za vitalnost kompletnog organizma. Upravo zato nedostatak esencijalnih aminokiselina može negativno utjecati na funkcije cijelog organizma.

Posebno se preporučuju svim ozbiljnijim rekreativcima i sportašima koji žele maksimalna oporavak (fitness, biciklizam, bodybuilding, trčanje, boks…)

Upotreba: 1 mjericu (6,2g) rastopiti u 200ml vode 1 do 2x dnevno. (najbolje kroz trening i nakon treninga)

Sastav na 1 serviranje(6,2g)
L-leucin 918mg
L-isoleucin 442mg
L-valin 518mg
L-lizin HCl 1199mg
L-treonin 667mg
L-fenilalanin 500mg
L-432mg
L-histidin 100mg
L-triptofan 77mg

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci: jabučna kiselina, limunska kiselina, arome, koncentrat soka crvene cikle, tvar protiv zgrudnjavanja (E551), zaslađivači (sukraloza, acesulfam K, steviol glikozidi iz stevije), bojila (E160a)

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja.

Prozvodi: Fitness Authority za Skull Labs, EU

NEMA NA ZALIHI