MR. X EAA (esencijalne aminokiseline) 360g limun mint, V-Shape

23,76

Kompletan spektar aminokiselina potrebnih za sintezu nove mišićne mase i oproavak
Odličnog okusa i topivosti

Nema na zalihi

Šifra: 8215 Categories: , Tag:

Aminokiseline su gradivni elementi proteina od kojih se sastoji naše mišićno tkivo ali i mnoga druga tkiva. Generalno aminokiseline dijelimo na esencijalne i neesencijalne aminokiseline.
Naše tijelo svakodnevno koristi 20 različitih aminokiselina kako bi normalno obavljalo sve funkcije. Esencijalne aminokiseline (EAA) su one koje tijelo NE može proizvesti te ih trebamo unijeti putem hrane ili dodatka prehrani posebno ako nam je cilj izgradnja mišićne mase i regeneracija!
Aminokiseline nisu samo za izgradnju i obnovu tkiva već su u pozadini brojnih vitalnih procesa u organizmu(sinteza enzima, imunološki sustav…). Naše tijelo ovisi o njima u puno većim i važnijim procesima za vitalnost kompletnog organizma. Upravo zato nedostatak esencijalnih aminokiselina može negativno utjecati na funkcije cijelog organizma.

Upotreba: 12g praška(2 mjerice) rastopiti u 200-250ml vode i popiti jednom dnevno

Sastav na serviranje od 12g:
L-leucin 3333mg
L-valin 1467mg
L-lizin 1467mg
L-fenilalanin 1200mg
L-treonin 1000mg
L-izoleucin 600mg
L-histidin 467mg
L-metionin 333mg
L-triptofan 133mg

 

OSTALE INF.

Sastav: L-leucin, L-vaniln, L-lizin, L-fenilalanin, L-treonin, L-izoleucin, L-histidin, L-metionin, L-triptofan, regulator kiselosti: limunska kiselina, tvari protiv zgrdunjavanja: silicijev dioksid, sladilo: sukraloza. bojila za sve okuse:ekstrakt crne mrkve za okus limu-crni ribiz, ekstrakt cikle za okus okuse fruit punch, jabuka. Bojila: indigo carmine za limun-crna lubenica, ice fresh, šumsko voće. Kohineal crveno A za okuse fruit punch, grejp, jagoda, lubenica; bliliant plavo, tartrazin za okuse kivi kaktus, naranča kaktus; sunset žuto za limun, naranču, ananas, limun-naranča, mango-ananas, mango-marakuja; caroten za marakuja okus, kohineal za malina-jagoda okus, malina, limunada, trešnja-limunada; klorophilin za okuse limun-mint; karamel za okuse kola, cola-limun. Sunset žuto i tartrazin mogu imati neželjene efekte na koncetraciju/fokus djece.

Upozorenje!
Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporučuje se trudnicama dojiljama i djeci. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Čuvati u zatvorenoj ambalaži na sobnoj temperaturi i od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Proizvedeno u EU za V-Shape Supps UAE Dubai
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec

NEMA NA ZALIHI