Arginin AKG Strong 1250mg, 150 tableta, VShape

19,50

‘-Napredni oblik arginina (Arginin AKG)
-mišični pump, bolja prokrvljenost, libido/potencija
-štiti kardiovaskularni sustav
-pakiranje od 150 tableta!
-Ekstra jake tablete 1250mg!

Nema na zalihi

AAKG- je sol glutaratne kiseline i arginina tj možemo reći da Arginin AKG bolja forma arginina nego samo L-Arginin(U punom prevodu AAKG je Arginin AlfaKetoGlutarat). Ova kombinacija pomaže u razvoju i regeneraciji mišića. Arginin već dugo koriste sportaši kao potporu tijekom treninga. Sol glutarne kiseline pomaže u apsorpciji. Arginin je aminokiselina koja utječe na razinu dušika u tijelu. Daje učinak tzv. mišične pumpe i vazodilatacije što rezultira boljom prokrvljenošću/vaskularnošću. Osim toga, AAKG ima pozitivan učinak na poboljšanje libida, što može poboljšati vaš seksualni život. Kao što vidite, ova komponenta će poboljšati funkcioniranje vašeg tijela u mnogim područjima.

-Arginin izravnom aktivacijom tj stvaranjem dušikovog oksida poboljšava protok krvi
-Arginin povećava osjetljivost na inzulin
-doprinosi boljoj prokrvljenosti tj. stvaranju NO što rezultira “pumpom” na treningu
-L-arginin ubrzava zacjeljivanje raznih vrsta rana, posjekotina i opeklina
-Kao snažan antioksidans smanjuje višak slobodnih radikala u našem tijelu
-Štiti kardiovaskularni sustav
-Djeluje povoljno na mozak povećavajući opskrbu krvlju

Upotreba: preporuča se krenuti s 1 tabletom(1250mg AAKG) pa do maksimalno 4 tablete (5000mg AAKG), najbolje 20 minuta prije fizičke aktivnosti.

 

OSTALE INF.

Sastav: Arginin AKG, ostali sastojci:Ostali sastojci: mikrokristalna celuloza, škrob, silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!
Proizvedeno u EU za Vshape Supps

NEMA NA ZALIHI