Aminodust (kompleks aminokiselina) zelena jabuka 474g, Evolite

20,70

‘-snažna anabolička formulacija
-brža regeneracija
-BCAA, EAA
-citrulin, glutamin
-B3 i B6 vitamini
-odlični okusi

Nema na zalihi

Šifra: 7831 Categories: , , Tag:

AMINODUST je sveobuhvatna napredna antikatabolička formulacija aminokiselina i vitamina B3 i B6. U sastavu se nalaze standardno BCAA(aminokiseline razgranatog lanca) i EAA(ostale esencijalne aminokiseline), glutamin, beta alanin i citrulin.

Ovakav kompleksan sastav aminokiselina čini ovaj proizvod idealnim za korištenje kroz trening kako bi tijelo imalo konstantan dotok najpotrebnijih aminokiselina, a aminokiseline kao što je citrulin dodatno će poboljšati dobavu kisika i hranjivih tvari do radnih mišića zbog utjecaja na vazodilataciju i bolju vaskularnost. Doprinose regeneraciji i rastu mišićnog tkiva i idealne su za korištene kroz i nakon treninga, posebno nakon dužih iscrpljujućih treninga kako ne bi došlo do teških upala i zamora nakon treninga.

Upotreba: Otprilike 15g proizvoda otopiti u 300ml vode.

Sastav na doziranje: glutamin 4g, BCAA(leucin 1,98g valin 1,65g isoleucin 1,55g) citrulin malat 1g beta alanin 800mg lizin 725mg fenilalanin 593mg kokosova voda u prahu 500mg treonin 494mg histidin 230mg metionin 165mg triptofan 124mg vitamin B3 8mg(50% PDU) vitamin B6 1mg(71% PDU)

 

OSTALE INF.

Sastav glutamin, leucin, valin, isoleucin, citrulin malat, beta-alanin, lizin, limunska kiselina, fenilalanin, kokosova voda uprahu, emulgator: natrijev citrat, treonin, histidin, metionin, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, zaslađivač: sukraloza, vitamin B3, boja: E102, E133, natrijev klorid, piridoksin. (može imati neželjeni efekt na aktivnost i pozornost kod djece).

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata male djece!.Ne prekoračiti preporučene dnevne doze serviranja
Proizvođač: Evolite Nutrition, EU
Stavlja na tržište: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec

NEMA NA ZALIHI