Citrulin malat + Vit B6 250g 7Nutrition

17,29

čisti citrulin malat bez okusa i uz dodatak aktivnog B6 vitamina
-snažan mišićni pump, prokrvljenost i vaskularnost
-bolja opskrbljenost radnih mišića hranjivim tvarima!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Citrulin malat pravi je eliksir za zdravlje krvožilnog sustava i opuštanje žila. Upravo zbog ove aminokiseline, lubenice su svrstane u iznimno zdravo voće.Djelovanje ove aminokiseline temelji se na povećanju NO tj. dušičnog monoksida u krvi. Povišene razine dušičnog monoksida rezultiraju vazodilatacijom, izraženijom vaskularnošću te je samim time dobava hranjivih tvari i kisika u mišiće učinkovitija.

Ovaj spoj vrlo je popularan dodatak u tzv. prewokrout proizvode jer izaziva jači mišićni pump. Pogodan je za korištenje kod treninga snage i izdržljivosti te je idealan za bodybuilding princip treninga. Učinci su slični kao kod korištenja L-Arginina, samo što se u slučaju korištenja citrulina NO kroz duži period otpušta u krv te je ovo zapravo potentnija verzija arginina. Idealna je kombinacija L-Arginina i citrulin malata iako i svaka aminokiselina zasebno ima snažan efekt na mišićni pump.

Ove aminokiseline isto tako su popularne u prirodnom liječenju impotencije upravo zato što pojačavaju cirkulaciju. Ovaj citrulin malat dodatno je obogaćen vitaminom B6.  Sve komponente su potpuno prirodne i našem organizmu potrebne i poznate.

Upotreba: pola mjerice (2,5g) rastopiti u 150ml vode (naša je preporuka da to bude neki pirodni sok, jer citrulin malat je sam po sebi iznimno kiselog okusa). 2,5g praška sadrži u puno dnevnu dozu vitamina B6(1,4mg)

-ako ga koristite u svrhe poboljšanja performansi na treningu, idealno je konzumirati citrulin nekih 15 minuta prije treninga.

-Iskusniji i s ovom komponentom upoznati vježbaći mogu koristiti više doze.

 

OSTALE INF.

Sastav: citrulin malat, piridoksin hidroklorid.

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Prije upotrebe savjetovati se sa stručnom osobom! Držati u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Proizvedeno u EU za 7Nutrition.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.