DAA instant 300g, kivi, Allnutrition

16,49

D-asparaginska kiselina ili skraćeno D.A.A. vrlo je učinkovit i siguran pojačivač testosterona te se smatra jednim od najefikasnijih dodataka u te svrhe

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


D-asparaginska kiselina ili skraćeno D.A.A. vrlo je učinkovit i siguran pojačivač testosterona. Pripada neesencijalnim aminokiselinama te služi kao aktivator/signal za stvaranje testosterona. Potpuno je legalna i prirodna alternativa povećanja razine testosterona, a mehanizam djelovanja je sličan kao kod luteinizacijskog hormona, stimulira se jače lučenje/sekrecija testosterona. Zahvaljujući višim razinama testosterona, postiže se brži rast i razvoj mišićne mase, brže se oporavljamo i izdržjiviji smo, isto tako dolazi do povećanja libida. Više studija pokazalo je da kod muškaraca koji su unosili nešto više od 3g D-asparaginske kiseline u periodu od 12 dana, došlo je do povećanja od 30% testosterona, što je jako veliko i značajno povećanje. Standardna doza je 2-3g dnevno u periodu od 2 do 3 tjedna pa tjedan dana pauze, iako su napravljene studije gdje se nije radila pauza nego su ispitanici kroz duži period unosili 2g DAA bez ikakvih negativnih posljedica. Ovaj proizvod DAA dodatno je obogaćen sa 10mg cinka, vitaminom B6 i pantotenskom kiselinom što dodatno utječe na povećanje testosterona.

Upotreba: 5g dnevno s čašom vode
5g praška sadrži: 3000mg D-asparaginske kiseline, 10mg cinka(100%RDI), 1,5mg vitamina B6(100%RDI), 6mg pantotenske kiseline (100%RDI).

 

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Prije korištenja savjetovati se s liječnikom! Bez savjetovanja ne preporuča se trudnicama, dojiljama, osobama mlađima od 18 godina i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Nakon mjesec dana korištenja, napraviti pauzu od 2-3 tjedna. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!

Ostali sastojci:regulator kiselosti: limunska kiselina, natrijev citrat, arome, sladilo: sukraloza, acesulfam K; tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, cink diglicinat, pantotenska kiselina (kalcijev D.pantotenat), piridoksin hidroklorid(vitamin B6)

Proizvodi: SFD Nutrition, EU