GOLD AminoRebuild 400g Citrus breskva, Levrone Nutrition

25,69

‘-širok spektar aminokiselina
-Esencijalne aminokiseline + AA7 kompleks
-glutamin+beta alanin
-B vitamini

Nema na zalihi

Šifra: 8390 Categories: , , Tag:

Iz premium Levrone GOLD linije dolazi napredna kompleksna amino formulacija. Radi se o kompleksu EAA + 7 ostalih aminokiselina koji dodatno još sadrži B vitaminizaciju.

Spoj ovakvih najpotentnijih aminokiselina osigurati će maksimalan oporavak i anabolički odgovor na trening, tj rast mišića!

Aminokiseline su gradivni elementi proteina od kojih se sastoji naše mišićno tkivo ali i mnoga druga tkiva. Generalno aminokiseline dijelimo na esencijalne i neesencijalne aminokiseline.
Naše tijelo svakodnevno koristi 20 različitih aminokiselina kako bi normalno obavljalo sve funkcije. Esencijalne aminokiseline (EAA) su one koje tijelo NE može proizvesti te ih trebamo unijeti putem hrane ili dodatka prehrani posebno ako nam je cilj izgradnja mišićne mase i regeneracija!
Aminokiseline nisu samo za izgradnju i obnovu tkiva već su u pozadini brojnih vitalnih procesa u organizmu(sinteza enzima, imunološki sustav…). Naše tijelo ovisi o njima u puno većim i važnijim procesima za vitalnost kompletnog organizma. Upravo zato nedostatak esencijalnih aminokiselina može negativno utjecati na funkcije cijelog organizma.

Upotreba: 10g (2 mjerice) praška rastopiti u 200-300ml vode (može se koristiti prije, kroz i nakon treninga)

Sastav na serviranje:

EAA: 3,5g
L-lucin 1000mg
L-isoleucin 500mg
L-valin 500mg
L-lizin 470mg
L-treonin 335mg
L-arginin 135mg
L-histidin 100mg
L-metionin 130mg
L-fenil alanin 145mg
L-triptofan 185mg

AA7 kompleks
L-asparaginska kiselina 515mg
L-serin 240mg
L-alanin 250mg
L-prolin 335mg
L-tirozin 125mg
Glicin 90mg
Cisteinska kiselina 165mg

GLUTAMIN i glutaminska kiselina 2000mg
BETA ALANIN 800mg
Taurin 500mg

B vitamini
Niacin 10mg(63% dnevnih potreba)

Vitamin B6 2mg(142% dnevnih potreba)

 

OSTALE INF.

astav:glutamin, leucin, izoleucin, valin, lizin, treonin, triptofan, fenilalanin, metionin, histidin, , niacin, piridoksin hidroklorid, sol, bojilo, sladilo(sukraloza, acesulfam K), tvari protiv zgrudnjavanja E551, limunska i jabučna kiselina, boja E160a.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporučuje se trudnicama dojiljama i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Ne prekoračiti preporuče doze, čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata djece. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Proizvod je namijenjen zdravim i aktivnim pojedicnima

Proizvedeno u EU za Levorne Global LCC, Hanover

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.

NEMA NA ZALIHI