Beta alanin mango 250g, Allnutrition

Najniža cijena: 6,90
Snižena cijena: 6,50

Povećana izdržljivost i snaga!
Utjecaj na bolju regeneraciju i smanjenje umora!
Podiže koncentraciju karnozina u mišićima!

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Beta-alanin je neesencijalna aminokiselina. Vrlo je popularan dodatak prehrani među sportašima bilo da se bave težinskim treninzima, treninzima izdržljivosti ili borilačkim vještinama. Ovo je dodatak prehrani čije djelovanje mnogi odmah osjete u obliku bolje izdžljivosti, povećanja snage te utjecaja na regeneraciju i smanjenje umora. Konzumacijom beta alanina podiže se koncentracija karnozina u mišićima što je iznimno važno za sportaše jer na taj način povećavaju izdržljivost i snagu mišića te utječu na odgodu umora. Ova aminokiselina može neposredno nakon konzumacije uzrokovati osjećaj sličan trncima, no morate znati da je to potpuno normalna reakcija i brzo prolazi.

Upotreba: beta alanin/beta alanin s okusom: uzeti 2-4g (3,2g čistog beta alanina ako je s okusom) popiti s čašom vode, najbolje 15 minuta prije fizičke aktivnosti.

 

Dodatne informacije

Okus

mango

OSTALE INF.

Sastav: beta alanina, (za beta-alanin s okusom: maltodekstrin, regulator kiselosti: jabučna kiselina, tvari protiv grudanja: silicijev dioksid. arapska guma, aroma, sladilo: sukraloza)

Upozorenje!
Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporuča se trudnicama, dojiljama, osobama koje su osjetljive na neki od sastojaka. Nije za osobe mlađe od 18 godina. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze. Čuvati na sobnoj temperaturi u zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece.

Proizvodi: SFD Nutrition EU za Allnutrition EU
Na tržište stavlja Nutriteka d.o.o. Čakovec

AKCIJA