L- Triptofan 200g, Ostrovit

14,47

Nema na zalihi

OstroVit Triptofan je dodatak baziran na samo jednoj supstanci, a to je L-triptofan.

Triptofan je organski kemijski spoj iz skupine esencijalnih aminokiselina. Naše ga tijelo ne može samo sintetizirati. Kako bi se osigurala njegova odgovarajuća razina u tijelu, mora se unositi hranom ili suplementacijom. Kao proteinska aminokiselina nalazi se u većini njih. On je prekursor serotonina-hormona sreće, neurotransmitera (koji se nalazi u organima u cijelom tijelu) potrebnog za regulaciju apetita, sna, raspoloženja i boli. Također je odgovoran za zgrušavanje krvnih pločica.

Čisti L triptofan (tryptophan) prah u pakiranju 200g, bez dodataka, punila i aditiva,
1 porcija = 300 mg (Triptofan prirodno ima gorkasti okus kao i većina aminokiselina, stoga preporučujemo da se otopi u soku)

Otopite jednu dozu proizvoda od 300 mg (1 ravna mjerica) u 100 – 150 ml vode ili soka u shakeru. Koristite mjernu čašicu koja se nalazi u pakiranju (1 ml). Ovisno o vašim potrebama, uzmite 1 dozu dnevno, najbolje prije spavanja.

Aktivni sastojci Na porciju
L-tryptophan 300 mg

Proizvodi: Ostrovit Nutrition EU

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Djeci, trudnicama i dojiljama bez savjetovanja sa liječnikom ne preporuča se uzimanje proizvoda . Čuvati izvan dohvata djece u dobro zatvorenoj ambalaži.
Sastojci L-triptofan.

Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, zob, jaja, rakove, ribu.

NEMA NA ZALIHI