Collagen PRO, Kompleksna potpora za zglobove, kosu, kožu, nokte, 180 caps, Allnutrition

17,49

‘-hidrolizirani kolagen, za elastičnost i zdravlje kože te hrskavice, čvrste nokte, sjajnu kosu

-hijaluronska kiselina

-vitamin C, D i K

-MSM, glukozamin i kondroitin

-đumbir, kurkuma, bosvelia

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


ALLNUTRITION COLLAGEN PRO je iznimno kompleksan dodatak prehrani koji sadrži  hidrolizirani kolagen, ekstrakt  Boswellia serrata, hijaluronska kiselina, kondroitin sulfat, glukozamin sulfat, kurkumu, vitamine(C, D,K i minerale. COLLAGEN PRO nije još jedan klasičan dodatak: sadrži mnoge vrijedne i potrebne tvari za naše zdravlje te se njegovo djelovanje temelji na sinergističkom (zajedničkom) djelovanju mnogih komponenata koje su uključene u obnovu i zaštitu vezivnih tkiva.

Pozitivno utječe na izgled kože i noktiju.

COLLAGEN PRO je vrhunski je osmišljen proizvod što se tiče sastojaka i njihova podudaranja u djelovanju. Upravo to bio je cilj razvonjim stručnjacima iz Allnutritiona. željeli su dobiti cjelovit proizvod, koji se sastoji od najkvalitetnijih sastojaka, koji će zahvaljujući patentiranoj formuli djelovati brzo i učinkovito, pružajući rješenja za mnoge probleme i odgovarajuću prevenciju! COLLAGEN PRO je također idealan proizvod za žene koje žele jaku i sjajnu kosu, tvrde i zdrave nokte te glatku i elastičnu kožu.

Upotreba: preporučena upotreba je 3 kapsule dnevno nakon obroka uz čašu vode.

Sastav:

hidrolizirani kolagen 1200mg

MSM 300mg

L-cistein 300mg

Glukozamin sulfat 150mg

Kondroitin sulfat 150mg

Vitamin D 25mcg (500% dnevnih potreba)

Vitamin C 45mg (58% dnevnih potreba)

Vitamin K 35mcg (47% dnevnih potreba)

L-metionin 45mg

Hijauronska kiselina 25mg

Ekstrakt Đumbira 25mg

Cimet 25mg

Ekstratk Boswelie 13mg

kapsaicin 5mg

Kalcij 60mg

Kurkuma 25mg

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci: hidrolizirani kolagen tip 2, metil sulfonil metan(MSM), L-cistein, želatina,željezo oksid- hidroksid(kapsula), glukozamin sulfat 2KCl(rakovi-crustaceans), kondroitin sulfat, kalcij karbonat, L-metionin, natrijev hijaluronat, vitamin C, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina, ekstrakt đumbira-Zingiber officinale 5% gingerola, cimet-Cinnamomum cassia, kurkuma-Curcuma longa, ekstrakt Boswellie serrate 60% boswelijska kiselina, kapsaicin iz Capsaicum annuum, vitamin D, mangan sulfat, vitamin K(K2 MK-7)-porijeklo iz soje.

Upozorenje: sadrži tragove soje, školjke rakova.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Proizvodi: SFD Nutrition, EU

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec