ZMAX (Mg+Zn+B6), 90 kapsula, Allnutrition

9,49

Optimala kombinacija magnezija, cinka i vitamina b6
-organski oblici
-za bolji san, regeneraciju i optimizaciju hormona

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Ovaj proizvod je jedinstvena kombinacija magnezija, cinka i vitamina B6. Vrlo je popularan dodatak prehrani među sportašima jer im pomaže kod regeneracije i opuštanja nakon intenzivnih perioda treninga te održavanje optimalne razine testosterona u krvi. No namijenjen je svakom pojedincu koji želi poboljšati svoj status ovih esencijalnih minerala.
Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcioniranju mišićnog i živčanog sustava, zdravlju zubi i kostiju te ravnoteži elektrolita
Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi, zaštitit stanica od oksidativnog stresa, normalnom metabolizmu ugljikohidrata i proteina, sintezi proteina, optimalnom funkcioniranju imunološkog sustava i kognitivnoj funkciji.
Vitamin B6 također je zadužan za metabolizam makronutrijenata-energetski metabolizam, stvaranje glikogena te regulaciji hormonske aktivnosti.
Upotreba: dvije dnevno

Sastav na preporučenu dozu:
Magnezij (citrat) 240mg(64% dnevnih potreba)
cink (laktat) 15mg(150% dnevnih potreba)
Vitamin B6 2mg(143% dnevnih potreba)

 

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci:želatinska kapsula, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Upozorenje
Alergeni: može sadržavati derivate žitarica koji sadrže gluten, soju, mlijeko i jaja.
Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te pojedincima osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU