Magnezij citrat malina limunada s mentom, 200g Ostrovit

Najniža cijena: 11,90
Snižena cijena: 9,50

Preukusni osvježavajući okus
Visoka bioraspoloživost
66 porcija po pakiranju
200 g magnezijevog citrata

maksimalna iskoristivost!

 

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8749 Categories: , , Tag:

Dodatak prehrani u obliku praha koji sadrži magnezij u obliku magnezijevog citrata s okusom limunade maline s mentom. Proizvod karakterizira visoka bioraspoloživost i laboratorijska granulacija.

Magnezij je esencijalni mineral i drugi najčešći elektrolit u ljudskom tijelu. Manjak magnezija čest je u razvijenim zemljama. Nedostatak elementa povećava krvni tlak, smanjuje toleranciju glukoze i uzrokuje živčane poremećaje. Glavni izvori magnezija su orašasti plodovi i lisnato povrće. Magnezij podržava pravilan rad mišića, održava ravnotežu elektrolita i pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba. Magnezij doprinosi smanjenju umora te pomaže u održavanju normalnih psihičkih funkcija.

Otopite jednu porciju proizvoda od 3 g (3 mjerice) u 150-200 ml vode ili soka u shakeru/čaši. Uzmite jednu porciju dnevno.

Aktivni sastojci porcija % RI* na100 g
Magnesium salts of citric acid: 2000 mg 100 g
– of which magnesium 280 mg 75 14 g

 

 

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu za prehranu. Preporuka je uravnotežena prehrana i zdrav način života.

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju-

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/lijekarnikom/nutricionistom.

Sastojci: Magnezijeve soli limunske kiseline (magnezij), regulator kiselosti: limunska kiselina; arome, zaslađivači: sukraloza, acesulfam K.

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU

AKCIJA