Imuno kontrol (C+D+Zn+Se) 90 kapsula, Allnutrition

11,49

kompleks najvažnijih komponenata za pomoć vašem imunitetu
-vitamin D, C, cink, selen
-glutamin, acerola

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Ako tražite proizvod koji sadrži sve najbolje komponente za optimalno funkcioniranje imunog sustava, a da je odlično doziran, onda ste na pravom mjestu. Allnutrition IMUNOCONTROL je dodatak prehrani posebno osmišljen baš u te svrhe. Sadrži vitamin C, vitamin D, cink, selen, L-glutamin, acerolu, inozin i ekstrakt bazga. I dok je već svima dobro poznato značenje i djelovanje vitamina D, cinka, vitamina C i selena na naš imuni sustav, ostale komponente su manje poznate pa smo vam u nastavku ukratko opisali i njihov značaj (svakako o svim ovim komponentama zasebno možete pronači opširnije opise i djelovanje na način da potražite npr. vitamin D na našoj stranici i pročitate opis).

L-glutamin– aminokiselina uključena u proces nastajanja imunih stanica koje nas štite od bakterija i virusa. Najznačajniju ulogu ima u našim crijevima gdje služi kao hrana za crijevne stanice enterocite, te se one tako efikasnije obnavljaju i štite od svih mogućih patogena. Isto tako podupire rast za nas korisnih/dobrih bakterija.

Inozin-ima živčano protektivana svojstva, pozitivno utjeće na razine mliječne kiseline i samim time gipkost tijela. Ima i protuvirusna svojstva

Acerola-nutralizira djelovanje slobodnih radikala, pouspješuje prizvodnju protutijela

Ekstrakt bazge-pozitivno utječe na funkciju imunog sustava, trenira našu antioksidativnu obranu.

Upotreba: 1 do 2 kapsule dnevno uz čašu vode.

Sastav na 2 kapusle: Vitamin C 975 mg (1219% RDI), L-glutamin 500 mg,Inozin 500 mg, Ekstrakt acerole 100 mg – od tega vitamin C 25 mg (31% RDI), Ekstrakt bezga 100 mg,Cink 5 mg (150% RDI), selen 100 μg (182% rdi)Vitamin D 50 μg (2000 IU) (1000% RDI).

 

OSTALE INF.

Sastav: vit C (askorbinska kiselina), L-glutamin, inozin, kapsula od želatine, boja: titan dioksid, ekstrakt acerole, ekstrakt bazge, cink laktat. Tvari protiv zgrudnjavanja:silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina, natrijev(VI)selenit, vitamin D (kolekalciferol).

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama, pojedincima koji pate od bolesti jetre ili bubrega ili su preosjetljivi na neki od sastojaka.Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec, Hrvatska

Proizvedeno: SFD nutrition za Allnutrition EU