Magnezij MALAT 120 vege kapsula + aktivirani vit B6 P5P, 7Nutrition

11,90

-super oblik magnezija
-organski magnezij u kombinaciji s aktivnim B6 vitaminom
-protiv zamora i za više energije
-Efikasna apsorpcija
-učinkovit u suzbijanju fibromialgija i kroničnih bolova zbog nedostatka magnezija
-B6 P5P se brzo iskorištava i podupire rast i funkciju crvenih krvnih stanica, živčanog i imunog sustava

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 10194 Categories: , , Tag:

Magnezij MALAT je oblik magnezija koji se brzo i efikasno apsorbira. Dobra apsorpcija i otpornost na kiselu sredinu probavnog sustava bitne su odlike ovog oblika magnezija. Malatni oblik magnezija razlikuje se od ostalih što je iznimno efikasan u suzbijanju fibromialgije, kroničnih bolova i stresa u vrlo kratkom vremenskom periodu. Djeluje jako energizirajuće te je među omiljenim odabirom kod sportaša. Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji je uključen u mnogobrojne funkcije te čiji nedostatak brzo osjetimo. Također zbog današnjeg užurbanog načina života jedna je od komponentni koja nam generalno nedostaje u prehrani. Magnezij sudjeluje u metabolizmu ugljikohidrata, proteina i masti, stabilizira stanične membrane, pomaže radu srca, smanjuje osjećaj napetosti i umora, sudjeluje u regulaciji krvnog tlaka, smiruje živčani sustav te ono što je svima već dobro poznato, magnezij doprinosi optimalnom funckioniranju mišićnog sustava te suzbijanju grčeva u mišićima.

Ovaj proizvod posebno dobiva na višoj vrijednosti jer je obogaćen biološki aktivnim vitaminom B6 P5P u visokoj dozi od 375% po jednoj vege kapsuli! B6 P5P se brzo iskorištava i podupire rast i funkciju crvenih krvnih stanica, živčanog i imunog sustava.

Nutritivna vrijednost: 1 kapsule 820mg magnezij malata, od čega 164mg magnezij (44% dnevnih potreba), 5mg vitamin B6(357% dnevnih potreba).
Upotreba: 1 do 2 kapsule dnevno s čašom vode (pakiranje je dovoljno za najmanje 60 dana)

 

OSTALE INF.

sastav: Magnezij malat, celulozna kapsula(HPMC), B6 (piridoksa-5-fosfat).

Upozorenje

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.
Proizvodi: 7Nutrition EU
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec