ZMB+GMC 90 kapsula, 7Nutrition

10,49

Jedna od najboljih, najjačih i najkompleksnijih „pre-bed“ formulacija na tržištu. Osigurava sve najpotrebnije za maksimalnu regeneraciju. Kombinacija cinka, magnezija i vitamina B6 osigurati će optimalno lučenje testosterona i hormona rasta. GABA plus melatonin zaduženi su za opuštanje, dug i kvalitetan san nakon kojeg čete se osjećati poletno i energično.

Količina: 90 kapsula (Magnezij,Cink,NAC, GABA, vit E, melatonin, vitamin B6)

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Jedna od najboljih, najjačih i najkompleksnijih „pre-bed“ formulacija na tržištu. Osigurava sve najpotrebnije za maksimalnu regeneraciju. Kombinacija cinka, magnezija i vitamina B6 osigurati će optimalno lučenje testosterona i hormona rasta. GABA plus melatonin zaduženi su za opuštanje, dug i kvalitetan san nakon kojeg čete se osjećati poletno i energično. Ova super formula sadrži i NAC te vitamin E koji osiguravaju optimalne razine glutationa. Glutation je jedan od najjačih prirodnih antiokisdanasa u našem tijelu, nalazi se u svim stanicama i na prvoj je crti obrane od svih opasnosti koje mogu narušiti naše zdravlje. Uživajte u kvalitetnom snu koji nam je svima potreban, osigurajte si optimalne razine hormona i ojačajte svoju prirodnu obranu tijela, sve tu u jednom izvrsnom proizvodu s provjerenim komponentama.

Sastav na 3 kapsule:

Magnezij citrat i oksid 1008mg od čega 503mg (134% DRI) čisti magnezij, GABA 750mg, NAC 150mg,Cink citrat 32mg ( čisti ionski cink 10mg100% DRI), Vitamin E 39mg (325% DRI), vitamin B6 10mg (714% dnevnih potreba)

(714% DRI), melatonin 990 mikrograma.

Upotreba: uzeti jednu do tri kapsule 30 minuta prije spavanja

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci:kapsule od želatine, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Upozorenje.

Ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama i pojedincima koji  su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece u zatvorenoj ambalaži. Prije upotrebe konzultirati se sa ljekarnikom ili drugom stručnom osobom!

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.

Proizvodi: 7Nutrition, EU