Cink citrat 50mg, 60 kapsula, 7Nutrition

7,83

Ovaj dodatak prehrani od 7Nutritiona sadrži cink u visoko apsorbirajućem obliku cink citrata. Ovaj mineral iznimno je važan za zdravlje kose, kože, noktiju, optimalno funkcioniranje imunuloškog, a i reproduktivnog sustava te optimizaciju hormona!

Nema na zalihi

Šifra: 7456 Categories: , , Tag:

Ovaj dodatak prehrani od 7Nutritiona sadrži cink u visoko apsorbirajućem obliku cink citrata. Ovaj mineral iznimno je važan za zdravlje kose, kože, noktiju, optimalno funkcioniranje imunološkog, a i reproduktivnog sustava. Štiti stanice od oksidativnog stresa, utječe na stvaranje bijelih krvnih stanica te na taj način pomaže u borbi protiv infekcija. Cink efikasno podiže razine testosterona što onda poteže mnogo drugih dobrobiti. Bitan je za podjelu stanica te sudjeluje u sintezi proteina. Posebno se preporuča fizički vrlo aktivnim pojedincima.

Pakiranje sadrži 60 kapsula

Sastav po 1 kapsuli: Cink citrat 157mg od čega cink 50mg (500% preporučenog dnevnog unosa)

Upotreba: 1 kapsula na dan s čašom vode

OSTALE INF.

Sastav: cink citrat, inulin, silicijev dioksid

Upozorenje

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja. Prije upotrebe savjetovati se s liječnikom!
Proizvodi: 7Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI