Vitamin C 1000, 90 vege kapsula, 7Nutrition

6,63

Čisti vitamin C, jedan je od najpoznatijih i najučinkovitijih antioksidanasa koji štiti naše tijelo od štetnih učinaka slobodnih radikala. Podržava normalno i pravilno funkcioniranje imunološkog, koštanog i živčanog sustava.

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 7588 Categories: , , Tag:

Čisti vitamin C, jedan je od najpoznatijih i najučinkovitijih antioksidanasa koji štiti naše tijelo od štetnih učinaka slobodnih radikala. Podržava normalno i pravilno funkcioniranje imunološkog, koštanog i živčanog sustava. Najviše se preporučuje jako aktivnim pojedincima čije su potrebe povišene te u jesenskim i zimskim periodima kako bi osnažili imunološki sustav. Mnogi koriste visoke doze vitamina C i za vrijeme trajanja alergija kako bi ublažili simptome. Vitamin C također pomaže smanjiti kortizol (hormon stresa).

Sastav po kapsuli: vitamin C (askorbinska kiselina), 1 kapsula 1000mg (1250% preporučenog dnevnog unosa) čistog vitamina C

OSTALE INF.

sastav: vitamin C, kapsula od modificirane celuloze

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Proizvođač: 7Nutrition, EU

Na tržište stavlja: Čakovec 40 000, Nutriteka