Kalcij + D3+K2, 90 tableta Ostrovit

8,70

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Vitamin D3  utječe na pravilan rad gotovo svih sustava i organa u tijelu. U kombinaciji s vitaminom K2 pojačava učinak jačanja koštanog sustava. Potiče apsorpciju kalcija i fosfora u crijevima, što dodatno utječe na pravilnu mineralizaciju kostiju i zuba. Djeluje na povećanje mišićne snage i sprječava gubitak mišićnog tkiva, ubrzava sagorijevanje masti i podupire proces mršavljenja.
Vitamin K2 neophodan je za pravilno funkcioniranje organizma, regulira proces zgrušavanja krvi, a osim toga utječe na održavanje normalne mineralne gustoće kostiju. Odgovoran je za pravilan transport kalcija iz krvi u koštano tkivo, što vam omogućuje održavanje zdravih i jakih kostiju i povećanje njihove otpornosti na lomove.
Kalcij je potreban za održavanje zdravih kostiju i zubi, a također pomaže u pravilnom funkcioniranju mišića. Dodatno doprinosi pravilnom zgrušavanju krvi i održavanju pravilnog metabolizma energije. Ovaj element pomaže u održavanju pravilnog prijenosa živaca.

Uzmite 1 dozu (2 tablete) dnevno prije jela s čašom vode.

Sastojci: Na porciju % RI*

Kalcij  750 mg 94
-kalcijev karbonat  1875 mg
Vitamin K2  100 µg 133
Vitamin D3  50 µg / 2000 IU 1000

 

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice, dojilje, osobe koje uzimaju antikoagulanse koji sadrže antagoniste vitamina K (npr. varfarin i acenokumarol). Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci Kalcijev karbonat (kalcij), sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; škrob, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid; kolekalciferol (vit. D), menahinon-7 (vit. K) iz Bacillus subtilis natto. Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, zob, jaja, rakove, ribu.

Proizvodi: Ostrovit EU