Elektroliti, 20 šumećih tableta

3,45

Nema na zalihi

Šifra: 8151 Category: Tag:

ALLNUTRITION – ELECTROLYTES moderni je izotonični koncentrat obliku šumećih tableta, namijenjen za uporabu tijekom tjelesne aktivnosti, prije ili neposredno nakon završetka. Njegov glavni zadatak je brzo nadoknaditi gubitak tekućine i elektrolita. Istodobno, daje energiju i funkcionalne sastojke koji se mogu koristiti tijekom intenzivnih treninga ili kao dobro sredstvo za oporavak nakon vježbanja.

Sadrži glukozu, što je osobito važno u provedbi iscrpnog treninga i oporavka. Pripravak je obogaćen brojnim mineralima koji su osmišljeni kako bi nadoknadili nedostatke izgubljene tijekom napornih vježbi. ALLNUTRITION – ELECTROLYTES odlikuje se izvrsnim okusom i izvrsnom topljivošću.

Glukoza – brzi je izvor energije i ne zahtijeva probavu, pruža trenutno gorivo mišićima i živčanom sustavu.
Natrij – pripada osnovnim elektrolitima, aktivno sudjeluje u održavanju ravnoteže vode, elektrolita i kiselinsko -bazne ravnoteže u tijelu, kao i u prijenosu živčanih impulsa te regulaciji krvnog tlaka. Gubimo ga znojem tijekom vježbanja.
Kalij – utječe na odgovarajuću razinu hidratacije stanica (regulira njihov volumen i osmotski tlak), također je od velike važnosti u održavanju odgovarajuće kiselinsko -bazne ravnoteže, snižava krvni tlak, osigurava pravilnu prehranu moždanih stanica i regulira rad kardiovaskularnih sustava sustava i mišića.
Magnezij – u području treninga, njegova je zadaća poboljšati funkciju prijenosa živčanog impulsa i održavati pravilno upravljanje vodom treniranih mišića. Korištenje magnezija nakon treninga ima za cilj ubrzati proces regeneracije, čineći mišiće opuštenijima i opuštenijima.
Kalcij – pomaže u pravilnom funkcioniranju mišića, održavajući pravilan prijenos živaca i pravilno funkcioniranje probavnih enzim

Upotreba: otopiti 1 tabletu u 200ml vode

OSTALE INF.

Sastav:limunska kiselina, natrijev bikarbonat, sorbitol, polietilen glikol, glukoza, kalijev citrat, magnezij karbonat, kalcij karbonat, kalijev klorid, koncentrat cikle, karoten, riboflavin, sukraloza.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ako ste osjetljivi na neki od sastojaka. Može sadržavati tragove glutena, mlijeka i soje. Čuvati od dohvata djece!

Proizvodi: SFD Nutrition, EU
Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o.

NEMA NA ZALIHI