Melatonin 1mg, 120 kapsula, Allnutrition

6,50

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Melatonin je hormon kojeg luči naše tijelo (prevenstveno hipofiza). Glavna i najpoznatija uloga melatonina je što nam pomaže utonuti u san tj. zaspati. Najpopularniji je i najpouzdaniji dodatak prehrani koji pomaže kod problema sa spavanjem/nesanicom/isprekidanim i poremećenim snom. Dobar san/odmor izrazito je važan za naše zdravlje, funkcioniranje i opće dobro. Preporučuje se svima koji imaju probleme sa snom.

Upotreba: 1 tableta s čašom vode 20 minuta prije spavanja.

Doza se može i povisiti u težim slučajevima nesanice, ali ne preporučujemo se više od 3-5mg melatonina.

 

OSTALE INF.

Upozorenje: Trudnice, dojilje, osobe koje uzimaju lijekove na recept, osobe koje pate od autoimunih bolesti ili depresije ne bi trebale uzimati melatonin na svoju ruku. Prije upotrebe obavezno se trebaju konzultirati sa liječnikom. Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina. Melatonin ne treba uzimati danju ukoliko nakon uzimanja melatonina ujutro osjećate mamurluk, smanjite dozu. Eventualno povećanje preporučene doze učinite u dogovoru s liječnikom.
Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Sastojci: Melatonin, mikrokristalna celuloza, želatina, tvari protiv grudanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU