Ashwagandha FORTE KSM-66 100 tableta, Allnutrition

15,00

KSM-66 je jedinstveni, patentirani ekstrakt ashwagandhe, u kombinaciji s BioPerine® formulom, koji se ističe kvalitetom i učinkovitošću te boljom apsorpcijom!

Ashwagandha spada u skupinu jakih adaptogena, a njezina suplementacija donosi niz dobrobiti za fizičko i psihičko zdravlj

100 visoko doziranih tableta, dovoljno je i samo pola tablete dnevno!

-smanjuje stres, poboljšava koncentraciju, sportsku izvedbu i podržava hormonski balans i zdravlje!
-uz dodatak BIOPERINE!

 

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


ALLNUTRITION ASHWAGANDHA KSM – 66 je proizvod kreiran od pomno odabranih sastojaka koji vam mogu pomoći da postignete sklad i ravnotežu u svakodnevnom životu.

Zbog visokog udjela ekstrakta najkvalitetnije ashwagandhe preporučuje se svim osobama koje vode intenzivan način života i izložene su stresu. Ashwagandha spada u skupinu jakih adaptogena, a njezina suplementacija donosi niz dobrobiti za fizičko i psihičko zdravlje. Adaptogeni se često koriste u tradicionalnim medicinskim sustavima, npr. kineskoj medicini i Ayurvedi. KSM-66 je jedinstveni, patentirani ekstrakt ashwagandhe, u kombinaciji s BioPerine® formulom, koji se ističe kvalitetom i učinkovitošću te boljom apsorpcijom!

Smanjuje stres i poboljšava performanse
Osim svojih svojstava koja smanjuju prirodno nastao stres povezan s intenzivnim i zahtjevnim načinom života, ashwagandha je odličan odgovor na oksidativni stres koji se javlja tijekom treninga ili zobg nekog drugog razloga. ASHWAGANDHA KSM – 66 može poboljšati sposobnost nošenja sa stresom i doprinijeti boljoj sportskoj izvedbi i ivitalnosti!

Poboljšava koncentraciju
Za sportaše je iznimno važna odgovarajuća razina koncentracije i sposobnost brzog donošenja odluka. Odgovarajući fokus značajno utječe na učinak treninga. ASHWAGANDHA KSM – 66 poboljšava koncentraciju, omogućuje održavanje odgovarajuće tehnike i kontrolu pokreta tijela. To će maksimizirati učinke vježbanja.

Podržava zdravlje
Aktivni sastojci sadržani u ashwagandhi mogu poboljšati rad štitnjače, što zauzvrat pridonosi održavanju odgovarajuće hormonske ravnoteže u tijelu. Zanimljivo je da suplementacija ASHWAGANDHA KSM-66 može podržati pravilno održavanje ženskih i muških spolnih funkcija podržavajući zdravlje reproduktivnih organa. Dodatno, ASHWAGANDHA KSM – 66 ima pozitivan učinak na srce i kardiovaskularni sustav. Budući da sadrži prirodne antioksidanse, ashwagandha pomaže neutralizirati slobodne radikale i štiti stanice od oksidativnog stresa koji doprinosi srčanim bolestima.

Poboljšava kvalitetu sna
Ashwagandha može poboljšati kvalitetu sna i ublažiti nesanicu svojim opuštajućim i stabilizirajućim svojstvima živčanog sustava.

Sadrži i BIOPERINE® – patentirana formula ekstrakta ploda crnog papra čija je glavna djelatna tvar piperin. Jedna od glavnih upotreba BioPerine® je poboljšanje bioraspoloživosti drugih hranjivih tvari, posebno u slučaju dodataka prehrani.

Upotreba: 1 tableta sadrži 400mg KSM 66 Ashwagandhe i 20mg aktivnih vitanolida! Dovoljno je uzeti i samo pola tablete dnevno!
Uzeti s čašom vode nakon obroka
Oprez: aswhwagandha se NE SMIJE koristiti ukoliko uzimate antiepileptike, hipnotike i sedative! U tom slučaju obavezno se konzultirajte s liječnikom!

 

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci: Ashwagandha (Withania Somnifera) ekstrakt korijena KSM 66, ekstrakt crnog papra(Piper nigrum) 95% piperin, mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina.
Potencijalni alergeni: Proizvedeno u pogonu koji procesuira mlijeko, jaja, gluten, celer!

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja! Prije upotrebe obavezno se konzultirati s liječnikom!

Proizvođač: Proizveo SFD Nutrition EU, za Allnutrition, EU

Na tržište stavlja: Nutriteka, Čakovec 40 000,