Omega 3, 7Nutrition

9,5015,90

7nutrition omega 3 je dodatak prehrani koji sadrži visoko dozirane kvalitetne omega 3 masne kiseline EPA i DHA. Uzimanje omega 3 masnih kiselina ima pozitivan utjecaj na zdravlje srca i kompletnog kadriovaskularnog sustava.

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 7393 Categories: , Tag:

7nutrition omega 3 je dodatak prehrani koji sadrži visoko dozirane kvalitetne omega 3 masne kiseline EPA i DHA. Uzimanje omega 3 masnih kiselina ima pozitivan utjecaj na zdravlje srca i kompletnog kadriovaskularnog sustava. Brojna istraživanja potvrdila su ulogu ovih masnih kiselina kod uklanjanja i smanjivanja raznih upala te njihov doprinos smanjenju rizika od kroničnih bolesti. Često se koriste i preporučuju kod pojedinaca podvrgnutim razlicitim redukcijskim dijetama kako bi se poboljšala kvaliteta prehrane, snizili trigliceridi i podržao balansiran gubitak masnog tkiva. Dodatak omega 3 masnih kiselina također se koristi kod smanjenja i suzbijanja simptoma depresije. Činjenica je da današnjoj prehrani i ubrzanom načinu života, kronično nedostaju omega 3 masne kiseline što može rezultirati krnočnim upalama, umorom i drugim neželjenim posljedicama.

sastav po 1 kapsuli (1000mg)

riblje ulje 1000mg

od čega:

EPA 330mg

DHA 220mg

ostale omega 3 masne kiseline 100mg

Vitamin E 12mg (100% RDI)

Upotreba

Uzeti jednu do dvije kapsule na dan, nakon obroka ili prije spavanja.

 

Dodatne informacije

Kolicina

100 kapsula, 200 kapsula

OSTALE INF.

Ostali sastojci:

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Proizvedeno u EU za 7Nutrition

NEMA NA ZALIHI