Ashwagandha + Guarana, 30 kapsula, AllNutrition

5,60

Nema na zalihi

Osnovne karakteristike ashwagandhe: podiže razinu energije i imunitet, a s druge strane djeluje opuštajuće. Ashwagandha je adaptogen, što znači da se prilagođava svakom organizmu individualno te olakšava nošenje sa stresom. Na muškarce djeluje kao afrodizijak, jača seksualni potencijal, balansira muške spolne hormone, potiče broj i pokretljivost spermatozoida te tako može pomoći kod problema s muškom neplodnosti. Ublažava astmu, kašalj, alergijske reakcije uslijed pada imuniteta. Ashwagandha može poboljšati zdravlje srca smanjujući razinu kolesterola i triglicerida. Korisna je u ublažavanju umora, opće slabosti organizma, manjka hemoglobina i anemije. Potiče razvoj bijelih krvnih zrnaca. Koriste je mnogi sportaši jer na prirodan način jača mišićni tonus te smanjuje upale mišića. Korisna je za djecu koja slabo dobivaju na težini. Ublažava autoimune bolesti, reumatoidni i osteoartritis. Ublažava bol kod bolnog artritisa. Preporučuje se u slučaju hiperaktivnosti kod odraslih i djece.

Guarana: Sastojak guarane je guaranin koji je kemijski sličan kofeinu te se stoga i primarno koristi kao energetski stimulans. Pomaže u održavanju fizičke i mentalne vitalnosti, stimulira živčani sustav, rad mozga, koncentraciju i memoriju, a samim time smanjuje umor. Također jedan je od sastojaka koji se koristi u formulacijama za sagorijevanje masnoća i kontrolu tjelesne težine.

Upotreba: 1 kapsula na dan (ujutro ili prije fizičke aktivnosti)

Sastav po 1 kapsuli: Ekstrak ashwagandhe 300mg, ekstrakt guarane 91mg od čega 20mg kofein

OSTALE INF.

Sastav: ekstrakt indijskog ginsenga(ashwagandhe-Withania Somnifera), ekstrakt guarane (Paullinia cupana) standardizirano na 10% kofeina, želatina, magnezijeve soli masnih kiselina.
Upozorenje
Proizvod sadrži kofein. Ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom!
Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.
Proizvodi: Allnutrition, EU

NEMA NA ZALIHI