Hijaluronska kiselina, 7Nutrition

11,49

Hijaluronska kiselina je prirodna komponenta sinovijalne tekučine koja doprinosi optimalnom funkcioniranju zglobova, kostiju i općenito vezivnog tkiva. Daje viskozitet te njeguje hrskavicu. Osim toga ova komponenta poznata je kao jedan od najvažnijih faktora koji doprinosi elastičnosti kože.

Količina: 60 kapsula

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 7454 Categories: , , Tag:

Hijaluronska kiselina je prirodna komponenta sinuvijalne tekućine koja doprinosi optimalnom funkcioniranju zglobova, kostiju i općenito vezivnog tkiva. Daje viskozitet te njeguje hrskavicu. Osim toga ova komponenta poznata je kao jedan od najvažnijih faktora koji doprinosi elastičnosti kože. Osim hijaluronske kiseline, svaka kapsula sadrži i vitamin C koji osim što je poznat kao jak antioksidans, prirodno pomaže kod stvaranja i zaštite hrskavice kod zglobova, krvnih žila, ali isto tako i kod kože i zubiju.
Upotreba: 1 kapsula dnevno
Sastav: Hijaluronska kiselina 150mg, vitamin C 150mg (187,5% dnevnih preporuka), HPMC celulozna kapusla

OSTALE INF.

Upozorenje
Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama, pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka.
Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.

Proizvodi: 7Nutrition, EU