Riblji kolagen +hijaluronska kis. +vit.C 90 tableta, Ostrovit

14,49

Vrhunski hidrolizirani riblji/morski kolagen u kombinaciji s hiljaluronskom kiselinom i vitaminom C!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Zašto koristiti morski kolagen?
Kolagen je važan građevinski materijal tkiva. jedan je od najzastupljenijih proteina u našem organizmu. Zaslužan je za njihovu fleksibilnost i elastičnost. Kako starite, razina prirodnog kolagena opada, vaša koža postaje sve manje gipka, a na njezinoj površini se pojavljuju bore. Nedostatak kolagena također može rezultirati slabijim noktima, kosom, zubima i kostima. Najbrži i najlakši način nadoknade kolagena u tkivima je suplementacija. Uobičajeni kolagen dolazi u nekoliko oblika koji se prvenstveno razlikuju po bioraspoloživosti.
Najučinkovitija vrsta ovog sastojka je morski kolagen tipa I koji zajedno s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom može poboljšati apsorpciju i osigurati jaču obnovu i potporu koži.
Odaberite OstroVit morski kolagen + hijaluronska kiselina i vitamin C ako:
*ako sanjate o lijepoj koži te želite  imati jake i čvrste nokte
*ako tvojoj kosi nedostaje sjaj
*ako želite zaštititi svoju kožu od bora i celulita
*ako vaša koža treba hidrataciju
*ako vam treba pomoć u podmazivanju zglobova i hrskavica

Nedostatak kolagena često je vidljiv golim okom. Rane bore, celulit, mlohava koža mogu vas učiniti manje samopouzdanim. Rješenje za takve probleme može biti redoviti unos ribljeg kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina C u obliku dodatka.

Glavne karakteristike Marine Marine Collagen + hijaluronska kiselina i vitamin C dodatak prehrani:
MORSKI KOLAGEN TIP I – Dnevna porcija dodatka sadrži čak 2200 mg hidroliziranih peptida ribljeg kolagena . Može pružati bolji izgled kože i ograničiti njezinu osjetljivost na bore.
HIJALURONSKA KISELINA – Redovita uporaba Hijaluronske kis. može utjecati na vlažnost i elastičnost vaše kože i kutikule. Kiselina jamči transport hranjivih tvari u kožu, pokazuje bakteriostatski učinak, kao i stvara okruženje koje potiče proces zacjeljivanja rana.
VITAMIN C – Za poboljšanje apsorpcije kolagena, naš dodatak prehrani obogaćen je vitaminom C koji sudjeluje u njegovoj sintezi i podržava vaš lijep izgled.
PRAKTIČAN OBLIK – Zahvaljujući OstroVit Marine Marine Collagen + Hijaluronska kiselina i vitamin C dodatak prehrani u obliku tableta, više ne trebate uzimati tri odvojena dodatka.

Upotreba: Puna doza koja se preporuča iznosi 3 tablete na dan, uz čašu vode nakon obroka (2200mg kolagen, 120mg hijaluronska kiselia, 80mg vitamin C (100% dnevnih potreba)

 

OSTALE INF.

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju.

Ostali sastojci:mikrokristalna celuloza, škrob, magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/ljekarnikom/nutricionistom.