Kolagen, grejp 300g, Evolite

15,40

‘-hidrolizirani peptid kolagena
-5000mg kolagena po serviranju (5g)
-vidljivi učinak na kožu, kosu, nokte te zdravlje zglobova

Nema na zalihi

Hidrolizirana kolagenska matrica namjenjena svima koji žele poboljšati zdravlje kostiju, zglobova, hrskavice, kože, kose i noktiju. Dolazi u nekoliko odličnih okusa te je dobre topljivosti. Kolagen opčenito predstavlja jedan od najzastupljenijh proteina u našem organizmu, oko 30%, te se nalazi u sastavu svih vezivnih tkiva. Jedan je od najčešćih dodataka prehrani kojeg koriste pojedinci koji se intenzivno bave sportom kako bi prevenirali moguća oštećenja zglobova i općenito vezivnih tkiva zbog konstantnih napora kojima se izlažu.

Kolagen je jedan od najvažnijih proteina koji se nalazi u ljudskom tijelu. Prisutan je u gotovo svim ljudskim tkivima. To je osnovni građevinski element, uključujući kožu, tetive, kosti, zglobove, rožnicu oka. Odgovoran je za proizvodnju sinovijalne tekućine te elastičnost i tvrdoću hrskavice, vlaženje kože i pravilnu obnovu epiderme. Utječe na kohezivnost, izdržljivost i elastičnost vezivnog tkiva. Također ima jedinstvenu sposobnost vezanja vode, tako da koža održava čvrstoću, elastičnost i napetost

Upotreba: 5g-10g dnevno, s čašom vode/soka ili se može dodati u smoothie ili shake.

 

Dodatne informacije

Okus

ananas, grejp, Naranča

OSTALE INF.

Upozorenje: Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec
Proizvodi: Evolite Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI