Selen + cink 120cap High dose

11,50

-Selen i cink u visokoj dozi po samo 1 kapsuli
-organski oblici minerala za maksimalnu iskoristivost i djelotvornost!
-dovoljno za 120 dana upotrebe
-selen doprinosi pravilnom radu štitnjače i imunološkog sustava
-cink je iznimno važan za zdravlje kose i noktiju te također za imunološki sustav

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Iz 7Nutritiona dolazi nam još jedan profesionalan dodatak prehrani u obliku kapsula. Radi se o organskom selenu (L-selenometionin) i cink citratu koji se zahvaljujući kemijskom obliku maksimalno iskorištavaju u našem organizmu.

Selen je element u tragovima koji utječe na pravilan rad gotovo cijelog organizma. Pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, pomaže u pravilnom radu štitnjače. Također pomaže da vaša kosa i nokti budu zdravi te doprinosi pravilnom tijeku spermatogeneze. Također pomaže u uklanjanju slobodnih radikala te štiti stanice i crvene krvne stanice od njihovog toksičnog djelovanja.

Cink citrat- Ovaj mineral iznimno je važan za zdravlje kose, kože, noktiju, optimalno funkcioniranje imunološkog, a i reproduktivnog sustava. Štiti stanice od oksidativnog stresa, utječe na stvaranje bijelih krvnih stanica te na taj način pomaže u borbi protiv infekcija. Cink efikasno podiže razine testosterona što onda poteže mnogo drugih dobrobiti. Bitan je za podjelu stanica te sudjeluje u sintezi proteina. Posebno se preporuča fizički vrlo aktivnim pojedincima.

Selen i cink su vrlo važni elementi u našem organizmu sa sličnim funkcijama a njihova kombinacija još je efektivnija!

Upotreba: 1 kapsula dnevno, nakon obroka.

Sastav po serviranju:
L-selenometionin 40mg od čega čisti selen 200mcg (365% prosječnih dnevnih potreba)
Cink citrat 47mg od čega čisti cink 15mg(150%)

Ne uzimati više od 1 kapsule dnevno!

 

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci: tvar volumena: inulin, HPMC kapsula

Oprez: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama dojiljama i djeci. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja! Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka.

Proizvodi: 7Nutrition, EU