Ultraflex-naranča, 390g Evolite

21,45

Najnaprednija i najopširnija formulacija za obnovu zglobova/ hrskavice tj. vezivnog tkiva.
-Visoke doze aktivnih sastojaka, veliko pakiranje, instant topivost i odličan okus!
-Visoke doze kolagena, MSM-a, kondroitina, glukozamina, dodatno obogaceno magnezijem, vitaminom C,
hijaluronskom kiselinom, bromelainom, quercetionom, cinkom i protuupalnim biljem kao što su đumbir, bosvelija, cimet!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Iz Evolite Nutritiona dolazi nam najkompleksnija, najnovija i najnaprednija formulacija za obnovu kostiju, hrskavice, svih ostalih vezivnih tkiva i zglobova općenito, te kose kože i noktiju. Sastoji se od pomno odabranih najkvalitetnijih sastojaka kao što je kolagen, hijaluronska kiselina, organski sumpor(mineral ljepote MSM), glukozamin sulfat, kondroitin, magnezij, cink, a sve je još dodatno obogaćeno ekstraktima bilja sa snažnim protuupalnim djelovanjem kao što su đumbir, cimet, boswellia… Sadrži i vitamin C.

Kolagen- Kolagen općenito predstavlja jedan od najzastupljenijih proteina u našem organizmu, oko 30%, te se nalazi u sastavu svih vezivnih tkiva. Jedan je od najčešćih dodataka prehrani kojeg koriste pojedinci koji se intenzivno bave sportom kako bi prevenirali moguća oštećenja zglobova i općenito vezivnih tkiva zbog konstantnih napora kojima se izlažu.

MSM- ili metil sulfonil metan je organski sumporni spoj kojeg naše tijelo treba za izgradnju i obnovu stanica, kolagena, elastina, apsorpciju vitamina, formiranje važnih enizima i antitijela te općenito vezivnog tkiva u tijelu. MSM potiče energičnost jer pomaže kod bolje opskrbljenosti kisikom i rješavanje štetnih tvari iz organizma. Ublažava i smanjuje upale mekih tkiva koje se javljaju zbog bolesti kao što je artirtis. MSM pomaže kod uspostavljanja acidobazne ravnoteže u organizmu, dokazavno efektivno smanjuje alergijske reakcije, simptome PMS-a te je važan za zdravlje kože, kose i noktiju

Hijaluronska kiselina-je prirodna komponenta sinuvijalne tekućine koja doprinosi optimalnom funkcioniranju zglobova, kostiju i općenito vezivnog tkiva. Daje viskozitet te njeguje hrskavicu. Osim toga ova komponenta poznata je kao jedan od najvažnijih faktora koji doprinosi elastičnosti kože.

Glukozamin i kondroitin- glukozamin sulfat jedan od gradivnih elemenata hrskavice, k tome se apsorbira vrlo brzo. Ima prirodna protuupalna svojstva, pomaže kod liječenja uobičajenih simptoma bolesti koje su povezane s dobi, kao što je artritis ili osteoartritis. Kondroitin-znanstveni dokazi podupiru njegovu primjenu za ublažavanje bolova u zglobovima, poboljšanje pokretljivosti zglobova

Sastav po serviranju(13g praška)
Hidrolizirani kolgen peptidi: 7,1g
D-glukozamin sulfat: 2g
MSM: 1g
Kondroitin sulfat: 960mg
Magnezij citrat: 151,6mg
ekstrakt đumbira: 101,1mg
ekstrakt boswellie: 50,5mg
vit C: 30,3mg
kvarcetin dihidrat: 25,3mg
Cink citrat: 15,2mg
bromalin:12,6mg
Hijaluronska kiselina: 5,1mg
ekstrakt cimeta: 5,1mg
Upotreba: 1 dozu(13g) rastopiti u 300ml vode i popiti

OSTALE INF.

Dodatak prehrani, nije zamjena za balansiranu prehranu, čuvati od dohvata djece, ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka, ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije upotrebe savjetovati se s liječnikom!
Proizvodi: Evolite Nutrition EU
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec