Premium Kolagen+ Hijaluronska kiselina+ Vit C+ MSM+ Vit D, 400g s okusom, SFD Nutrition

17,95

‘-visoke doze kolagena

-sadrži vit C, vit D

-sadrži hijaluronsku kiselinu i MSM

-iznimno ukusan!

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Kolagen premium plus je novi visoko kvalitetni dodatak prehrani namijenjen onima koji pate od bolova u zglobovima i periartikularnih struktura (ligamenta, zglobnih kapsula, hrskavica, tetiva, kostiju) ili koji žele preventivno liječenje nad svojim zglobovima, kožom, kosom i koktima.

Kolagen premium plus i njegove prednosti:

Kolagen- Kolagen općenito predstavlja jedan od najzastupljenijih proteina u našem organizmu, oko 30%, te se nalazi u sastavu svih vezivnih tkiva. Jedan je od najčešćih dodataka prehrani kojeg koriste pojedinci koji se intenzivno bave sportom kako bi prevenirali moguća oštećenja zglobova i općenito vezivnih tkiva zbog konstantnih napora kojima se izlažu.

MSM- ili metil sulfonil metan je organski sumporni spoj kojeg naše tijelo treba za izgradnju i obnovu stanica, kolagena, elastina, apsorpciju vitamina, formiranje važnih enizima i antitijela te općenito vezivnog tkiva u tijelu. MSM potiče energičnost jer pomaže kod bolje opskrbljenosti kisikom i rješavanje štetnih tvari iz organizma. Ublažava i smanjuje upale mekih tkiva koje se javljaju zbog bolesti kao što je artirtis. MSM pomaže kod uspostavljanja acidobazne ravnoteže u organizmu, dokazavno efektivno smanjuje alergijske reakcije, simptome PMS-a te je važan za zdravlje kože, kose i noktiju

Hijaluronska kiselina-je prirodna komponenta sinuvijalne tekućine koja doprinosi optimalnom funkcioniranju zglobova, kostiju i općenito vezivnog tkiva. Daje viskozitet te njeguje hrskavicu. Osim toga ova komponenta poznata je kao jedan od najvažnijih faktora koji doprinosi elastičnosti kože.
Glukozamin – glukozamin sulfat jedan od gradivnih elemenata hrskavice, k tome se apsorbira vrlo brzo. Ima prirodna protuupalna svojstva, pomaže kod liječenja uobičajenih simptoma bolesti koje su povezane s dobi, kao što je artritis ili osteoartritis

-Visoke doze kolagena, vitamina C, D, hijaluronske kiseline, MSM-a i drugih kvalitetnih sastojaka.

Upute za upotrebu:

Staviti 10 ili 20 g u čašu s 200 ml vode i promiješajte dok ne postignete željenu konzistenciju. Ostavite nekoliko minuta i spremno je za konzumaciju. Upotrebljava se prema individualnim potrebama, ne više od jedne doze dnevno!

Količina sastojaka

Glukozamin sulfat KCl

20 g (jedno serviranje-4 mjerica)

250mg

Hidrolizirani kolagen (kolagen protein) 12440 mg
Metilsulfonilmetan (MSM) 1500 mg
Vitamin C 1000 mg (*1250%)
Ekstrakt Boswellia Serrata 25 mg
od čega 65% Boswellia kiselina 16,3 mg
Kalcij 120 mg (*15%)
Hijaluronska kiselina 30 mg
Vitamin D 50 µg (*1000%)

Dodatne informacije

Okus

Cola, Crni ribiz, Malina-jagoda, Naranča

OSTALE INF.

Ostali sastojci:Sastojci: hidrolizirani kolagen (kolagen protein), maltodekstrin, metilsulfonilmetan (MSM), Glukozamin sulfat(školjkaši), L-askorbinska kiselina (vitamin C), regulator kiselosti: limunska kiselina,kalcijeve soli ortofosforne kiseline, natrijev hijaluronat, mangan bisglicinat, sukraloza, acesulfam K, Bosewllia serrata smola Ekstrakt, uključujući 65% bosveličku kiselinu, DER 5: 1, bojilo:cochineal A(može imati neželjene učinke na koncentraciju kod djece), kolekalciferol (vitamin D).

Upozorenje:

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne smiju se konzumirati djeca mlađa od 14 godina, trudnice, osobe koje pate od bolesti bubrega ili jetre, ili onih koji su preosjetljivi ili alergični na jedan ili više sastojaka. Ovaj proizvod sadrži zaslađivače. Ne prekoračivati dnevnu preporučenu dozu.

Može sadržavati tragove glutena, soje i mlijeka.

Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU