Steel Joints, 60 kapsula, 7Nutrition

9,95

STEEL JOINTS- Glukozamin, MSM, Kondroitin, Hijaluronska kiselina
Optimalna kombinacija najvažnijih sastojaka koji svojim zasebnim i sinergijskim djelovanjem utječu na zdravlje i regeneraciju zglobova!

Količina: 60 kapsula

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 7455 Categories: , Tag:

STEEL JOINTS- Glukozamin, MSM, Kondroitin, Hijaluronska kiselina

Optimalna kombinacija najvažnijih sastojaka koji svojim zasebnim i sinergijskim djelovanjem utječu na zdravlje i regeneraciju zglobova te na prevenciju ozljeda, tj. oštećenja zglobnih struktura. Kondroitin i glukozamin sulfat podupiru i potiču proizvodnju sinovijalne tekućine. MSM što je zapravo organski sumpor općenito smanjuje upalne procese u tijelu, jača i imunitet, smanjuje bolove u zglobovima te utječe na bolje iskorištenje ostalih komponenata. Hijaluronska kiselina je glavna komponenta sinovijalne tekućine te djeluje kao lubrikant na površini zglobova utječući tako na optimalno funkcioniranje. Ekstrakti bošvelije i đumbira poznati su kao jaki analgetici i protuupalne komponente te kao takvi djeluju u harmoniji s ostalim komponentama. Vitamin C kao antioksidans esencijalan je za stvaranje kolagena i održavnje optimalnog stanja vezivnog tkiva. Mangan u ovoj formuli ima ulogu stabilizatora hijaluronske kiseline, ali je isto tako i uključen u sintezu kondroitina.

Preporučena upotreba: 2 kapsule dnevno

Sastav:
Glukozamin sulfat 700mg,
MSM 500mg,
kondroitin sulfat 400mg,
hijaluronska kiselina 10mg,
ekstrakt bošvelije 50mg,
ekstrakt đumbira 50mg,
vitamin C 40mg (50% DRI),
mangan 2,2,mg (110% DRI).

OSTALE INF.

Upozorenje: Ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata male djece.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze. Prije uzimanja savjetovati se s liječnikom!

Pakiranje: 60 kapsula

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.    

Proizvodi: 7Nutrition, EU