Steel Joints, 60 kapsula, 7Nutrition

9,95 (74,97 kn)

STEEL JOINTS- Glukozamin, MSM, Kondroitin, Hijaluronska kiselina
Optimalna kombinacija najvažnijih sastojaka koji svojim zasebnim i sinergijskim djelovanjem utječu na zdravlje i regeneraciju zglobova

Količina: 60 kapsula

Nema na zalihi

STEEL JOINTS- Glukozamin, MSM, Kondroitin, Hijaluronska kiselina

Optimalna kombinacija najvažnijih sastojaka koji svojim zasebnim i sinergijskim djelovanjem utječu na zdravlje i regeneraciju zglobova te na prevenciju ozljeda, tj. oštećenja zglobnih struktura. Kondroitin i glukozamin sulfat podupiru i potiču proizvodnju sinovijalne tekućine. MSM što je zapravo organski sumpor općenito smanjuje upalne procese u tijelu, jača i imunitet, smanjuje bolove u zglobovima te utječe na bolje iskorištenje ostalih komponenata. Hijaluronska kiselina je glavna komponenta sinovijalne tekućine te djeluje kao lubrikant na površini zglobova utječući tako na optimalno funkcioniranje. Ekstrakti bošvelije i đumbira poznati su kao jaki analgetici i protuupalne komponente te kao takvi djeluju u harmoniji s ostalim komponentama. Vitamin C kao antioksidans esencijalan je za stvaranje kolagena i održavnje optimalnog stanja vezivnog tkiva. Mangan u ovoj formuli ima ulogu stabilizatora hijaluronske kiseline, ali je isto tako i uključen u sintezu kondroitina.

Preporučena upotreba: 2 kapsule dnevno

Sastav: Glukozamin sulfat 700mg, MSM 500mg, kondroitin sulfat 400mg, hijaluronska kiselina 10mg, ekstrakt bošvelije 50mg, ekstrakt đumbira 50mg, vitamin C 40mg (50% DRI), mangan 2,2,mg (110% DRI).

OSTALE INF.

Upozorenje: Ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata male djece.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze. Prije uzimanja savjetovati se s liječnikom!

Pakiranje: 60 kapsula

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.    

Proizvodi: 7Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI