Guarana 400mg 60 kapsula, 7Nutrition

7,30

Sastojak gurane je guaranin koji je kemijski sličan kofeinu te se stoga i primarno koristi kao energetski stimulans. Pomaže u održavanju fizičke i mentalne vitalnosti, stimulira živčani sustav, rad mozga, koncentraciju i memoriju, a samim time smanjuje umor. Također jedan je od sastojaka koji se koristi u formulacijama za sagorijevanje masnoća i kontrolu tjelesne težine.

Količina: 60 kapsula

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Sastojak guarane je guaranin koji je kemijski sličan kofeinu te se stoga i primarno koristi kao energetski stimulans. Pomaže u održavanju fizičke i mentalne vitalnosti, stimulira živčani sustav, rad mozga, koncentraciju i memoriju, a samim time smanjuje umor. Također jedan je od sastojaka koji se koristi u formulacijama za sagorijevanje masnoća i kontrolu tjelesne težine.

Upotreba: 1 kapsula na dan (ujutro ili prije fizičke aktivnosti) (ne uzimati na prazan želudac!)

Sastav po 1 kapsuli: guarana 400mg od čega 83 mg kofein (celulozna HPMC kapsula)

Upozorenje

Proizvod sadrži kofein. Ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece. Oprez_ sadrži KOFEIN!

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom! Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Proizvodi: 7Nutrition, EU