ICE PUMP Pre-workout 463g, FA

28,90

‘-intenzivan mišićini pump

-super izdržljivost i fokus!

-visoke doze!

-NOVI EVER-COOL EFEKT!

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8861 Categories: , Tag:

Ovaj prework iako izgleda dizajnom malo “fancy” , pogled na deklaraciju otkriva o kako jakom i ozbiljnom preworkout proizvodu se radi, stoga nemojte se zavarati!

Matrica savršeno doziranih komponenata i sinergijski djelujućih aktivnih sastojaka, stvorena kako za početnike tako i za napredne sportaše. Sadrži visokokvalitetne, čiste aminokiseline, stimulanse, koji su neophodni za pravilno funkcioniranje svih metaboličkih procesa tijekom intenzivne tjelesne aktivnosti.

Ovaj proizvod sadrži komponente zadužene za intenzivan mišićni pump, iznimnu izdržljivost i fokus, a to je doista sve najvažnije što nam treba da odradimo i najteže, najdulje i najintenzivnije treninge.

Ovaj preworkout prije svega preporuča se tjelesno aktivnim osobama, utreniranim pojedincima tijekom dugotrajnih, najzahtjevnijih treninga snage i izdržljivosti. Formula tj. okus uključuje poseban “cooling” minti efekt, što je novost na tržištu dodataka prehrani. EVERCOOL efekt daje učinak hlađenja tijekom tjelesne aktivnosti.

Upotreba: Preporučamo korištenje 2 mjerice za sve pojedince s nižom mišićnom masom od 90kg ili 4 mjerice (18,5g) za iskusnije i sve iznad 90kg t.m.

                 -rastopiti u oko 300ml vode, 20minuta prije fizičke aktivnosti!

Sastojci i doze na puno serviranje(18,5g-4 mjerice)

Citrulin malat 6000mg

Beta alanin 3200mg

Arginin AKG 2000mg

Betain 1500mg

Glicerilmonostearat 1500mg

Kofein 400mg

Dodatne informacije

Okus

Limun breskva, Mango Marakuja

OSTALE INF.

Ostali sastojci:regulator kiselosti: E500(ii), tvari protiv zgrudnjavanja E551, aroma, ekstrakt soka cikle, sladilo:sukraloza, acesulfam K, steviol glikozid, sol, bojilo E160a.

Upozorenje: VISOKE doze KOFEINA! Ovaj dodatak prehrani preporučuje se fizički aktivnim i zdravim pojedincima!

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Ne koristiti ukoliko ste trudni ili dojite. Nije namijenjen za osobe mlađe od 18 godina života. Prije korištenja savjetovati se sa stručnom osobom. NE prekoračiti preporučene dnevne doze! Čuvati na tamnom mjestu u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece!

Proizvodi: Fitness Authority, EU

NEMA NA ZALIHI