SHAABOOM PUMP pre-workout shot 120ml, Kevin Levrone

1,59

6000 mg citrulin malata !!

Veća eksplozivnost i izdržljivost

Luda mišićna prokrvljenost (pump)

Super fokus!

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8316 Categories: , Tag:

Iz Kevin Levrone-Signature serijala izdvajamo još jedan super proizvod. Shaaboom PUMP je visoko potentan i visoko doziran preworkout proizvod koji ce zadovoljiti i najzahtjevnije vježbaće. Formulacija se sastoji od visokih doza citrulin malata, beta alanina, AAKG-a, kofeina i kreatina.

Pogodan je za sve od početnika(koji obavezno trebaju koristiti pola doze nikako punu dozu prvi put) pa sve do profesionalaca kako bi ih svojih treninga izvukli maksimum.

Citrulin u kombinaciji s argininom (AAKG) osigurati će pojačano stvaranje NO molekula u krvi šte će prouzročiti vazodilataciju(širenje žila i samim time jacu prokrvljenost) tj.(efekt vaskularnosti/žilavosti). U takvoj situaciji pojačana je i dobava kisika i hranjivih tvari u radne mišiće. Beta alanin svakako je zadužen za povećanu izdržljivost čime vaši treninzi/natjecanja mogu trajati duže bez pada performansi. Kreatin monohidrat uzrokuje veći volumen mišića, veću eksplozivnost i brži oporavak između radnih serija. Kofein djeluje na koncentraciju i fokus!

Upotreba: osobe ispod 100kg tjelesne mase i osobe koje nisu dobro utrenirane 1/4 bočice, osobe iznad 100kg tjelesne mase i koje su dobro utrenirane mogu koristiti 1/2 bočicu i popiti 20min prije treninga. Protresti prije upotrebe.

Oprez: kod svakog proizvoda ovakvog tipa, uvijek se preporučuje krenuti s niskim dozama i upoznati se s reakcijama na isti te prema tome prilagođavati dozu.

Sastav na 120ml:

Citrulin malat 6000mg

Beta alanin 3200mg

Kreatin monohidrat 3000mg

AAKG 2000mg

Kofein 400mg

Dodatne informacije

Okus

grejp limeta, naranča trešnja

OSTALE INF.

Sastojci: Citrulin malat,beta alanin, kofein, kreatin monohidrat, arginin alfaketogultarat, Tvari proriv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, škrob riže, ekstrakt korijena crvene repice, arome,sladila: sukraloza, acesulfam K, boje E160a, E133,E102-mogu imati neželjeni efekt na koncentraciju kod male djece!!

Upozorenje: Visoke doze kofeina!!!

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja sa stručnom osobom NE preporučuje se trudnicama, dojiljama, mlađima od 18 godina i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati na sobnoj temperaturi u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece!

Proizvedeno za Levrone Global LLC u EU

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec

NEMA NA ZALIHI