Levrone Anabolic OnStage PUMP 313g Mango limun

22,50

-napredna formulacija za ekstreman mišićni pump
-bez stimulanasa
-odličan okus!
-formulacija posebno osmišljena za postizanje maksimalnog mišićnog volumena
tj veličine mišića!
-pogodan za korištenje i u večernjim satima

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Ukratko, On Stage Pump je možemo reći preworkout nove generacije koji se temelji na glicerolu u kombinaciji s visokim dozama citrulina, arginina i betaina što daje najjaču moguću mišićnu pumpu od legalnih dodataka prehrani!

Ove komponente osigurati će puno jaču prokrvljenost i opskrbljenost mišića hranjivim tvarima zbog većeg protoka krvi tj vazodilatacije što rezultira i bolje izraženom vaskularizacijom.

Još jedna od prednosti je što ga možete koristiti u bilo koje doba dana jer ne sadrži stimulanse poput kofeina. Napalm OnStage PUMP smatra se pravim HC bilderskim dodatkom prehrani jer je sastavljen od komponenti koje će još pojačati intenzivan bodybuilderski trening i “odvesti” vas u mišićne pumpove kakve još niste doživjeli!

Upotreba: 2 mjerice(12,5g) rastopiti u 200ml vode 15 minuta prije fizičke aktivnosti.

Sastav na serviranje:
3000mg glicerol monostearat
3000mg citrulin malat
3000ml Arginin AKG
Betain 1500mg

 

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci:tvari protiv zgrudnjavanja E551, arome, regulator kiselosti E296, sol, sladila: sukraloza, acesulfam K, bojila: E160a, E104-može imati neželjeni efekt na koncentraciju i fokus kod djece!
Upozorenje: Dodatak prehrani namijenjen zdravim i aktivnim pojedincima. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci i osobama osjetljivim na neki od sastojaka! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom!
Proizvodi/distribuira i odgovoran je za nutritivne informacije u EU. Fitness Authority, EU