SFD Preworkout 375g mango

23,90

Snažan i multikomponentni preworkout proizvod iz SFD linije!
Visoke doze citrulina, arginina, beta alanina, kofeina!
Zagarantiran snažan mišićni pump, izdržljivost, fokus i ekstremna eksplozivnost!
Odličnog okusa!
Pročitajte detaljan opis u nastavku!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 15380 Categories: , Tag:

SFD PRE WORKOUT je formula s više sastojaka  namijenjena sportašima i fizički aktivnim osobama kojima je potrebna dodatna energija i podrška tijekom treninga. PRE WORKOUT je obogaćen brendiranom Palatinose™ formulom koja pomaže i u sagorijevanju masti tijekom vježbanja.
Karakteriziraju ga visoke doze komponenata koje doprinose iznimnoj eksplozivnosti, mišićnoj tvrdoći i mišićnom pumpu na treningu!

ENERGIJA, IZDRŽLJIVOST I MOTIVACIJA PREWORKOUT

Sadrži velik broj sastojaka koji djeluju stimulativno i energizirajuće. To uključuje kofein, niacin, vitamin B12, inozitol i standardizirane ekstrakte Rhodiola Rosea (ružinog korijena), korejskog ginsenga i guarane. To omogućuje produljenje učinkovitosti formule tijekom treninga i otkrivanje do sada nepoznatih mogućnosti vašeg tijela!

 MIŠIĆI, SNAGA I OPORAVAK

L-citrulin i L-arginin alfa-ketoglutarat su takozvani pojačivači dušikovog oksida. Njihova je funkcija poticanje proizvodnje dušikovog oksida u tijelu, što zauzvrat pridonosi širenju krvnih žila i boljem protoku krvi u mišićima. To pomaže u poboljšanju oksigenacije mišića , što dovodi do boljih rezultata vježbanja. SFD PRE WORKOUT također sadrži beta-alanin, aminokiselinu koja podiže razinu karnozina.

Karnozin inhibira padove pH vrijednosti u mišićima povezane sa stvaranjem mliječne kiseline koji može dovesti do poremećaja protoka živčanih impulsa i kontraktilnosti mišića. Karnozin to sprječava! Beta-alanin stoga podupire duži i učinkovitiji rad mišića.

PODRŽAVA SAGORENJE MASTI

Proizvod je dodatno sadrži izvor sporo apsorbiranih ugljikohidrata – izomaltuloze u brendiranom obliku Palatinose™. Palatinoza je jedan od šećera s niskim glikemijskim indeksom (GI=32), čime se kontroliraju oscilacije u razini inzulina, čime se potiče korištenje energije iz masnog tkiva i njegovo istovremeno sagorijevanje. Izomaltoza ostaje u krvi nakon treninga kako bi pomogla oporavak.

Za dodatan fokus, prokrvljenost i cirkulaciju dodani su kvalitetni ekstrakti RODIOLE; GINSENGA I GUARANE!

PROIZVOD NIJE NAMIJENJEN DJECI, TRUDNICAMA, DOJILJAMA, prije upotrebe konzultirati se s liječnikom! Visoke doze KOFEINA!

Upotreba: Početnicima se savjetuje samo 1 mjerica(5g), maksimalno je dozvoljeno 15g za napredne vježbače zbog visokih doza! Pomiješati u 200ml vode 20 minuta prije treninga!
Sastavna puno serviranje:15g

 

Nutritional value: 15 g (1 portion)
L-citrulline malate 6000 mg
– including citrulline 3600 mg
L-arginine alpha-ketoglutarate (AAKG) 3000 mg
– including L-arginine 1680 mg
Beta-alanine 2400 mg
Inositol 600 mg
Palatinose ™ isomaltulose 600 mg
Caffeine  326 mg
Niacin 200 mg (1250%PU)
Ekstrakt korejskog ginsenga 150 mg
– including ginsenosides 15 mg
Rhodiola rosea extract 150 mg
– including solace 4,5 mg
Guarana extract 100 mg
– including caffeine 22 mg
Vitamin B12 9 µg / 120%

OSTALE INF.

Alergeni: proizvod može sadržavati mlijeko, žitarice koje sadrže gluten, celer, gorušicu i proizvode od njih.

Ostali sastojci:

l-citrulin malat, l-arginin alfa-ketoglutarat (aakg), beta-alanin, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, inozitol, palatinoza™ izomaltuloza**, aroma, bezvodni kofein, niacin (nikotinamid, nikotinska kiselina), panax ginseng ekstrakt korijena korejskog ginsenga, ekstrakt korijena rhodiole rosea, ekstrakt sjemenki guarane paullinia cupana, zaslađivači: sukraloza, jam, vitamin b12 (metilkobalamin), ** izomaltuloza je izvor glukoze i fruktoze

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!
Proizvodi: SFD Nutrition EU