HERO PUMP limun 420g Preworkout, Allnutrition

25,48

Nema na zalihi

Šifra: 11412 Categories: ,

ALLNUTRITION Hero Pump je napredna formula prije treninga koja se temelji na singerističkom(zajedničkom) djelovanju citrulin malata, arginina-AKG i beta-alanina.

Štoviše, sadrži kreatin koji povećava tjelesnu učinkovitost u slučaju kratkih, uzastopnih i vrlo intenzivnih tjelesnih vježbi.

Sastojci uključeni u dodatak: Citrulin malat je jedan od najmoćnijih prekursora dušikovog oksida (NO). Značajno povećava/proširuje krvne žile i povećava transport hranjivih tvari u krvi, te time mišići postaju bolje prokrvljeni, veći i jači!

AAKG je napredni oblik argininske aminokiseline koja je vezana za alfa-ketoglutarat koji je ključni agens u Krebsovom ciklusu i u metabolizmu aminokiselina. Pospješuje učinkovitost mišića koji rade što rezultira značajnim rastom snage i izdržljivosti.

Beta-Alanin će vam pružiti ekstremnu energiju, izdržljivost, snagu i moć tijekom treninga. Štoviše, ima puferirajuća, kelirajuća i antioksidativna svojstva.

Ostali sastojci kao što je taurin i vitamin B6 daju dodatan boost ovoj formulaciji!

Ovaj preworkout NE SADRŽI STIMULANSE kao što je KOFEIN i možete ga bez problema uzimati u u večernjim satima.

Količina pri serviranju: 14g (1,5 mjerica)

Citrulin malat 3500 mg od toga citrulin 2380mg, AAKG 2500 mg, Beta-alanin 2000 mg, kreatin monohidrat 1000 mg od toga kreatin 880mg, Tri kreatin malat 1000 mg od toga kreatin 750mg, Taurin 1000 mg, Vitamin B6 1,4mg 100% dnevnih potreba

Upotreba: 1.5 mjericu rastopiti u 200ml vode 15 minuta prije fizičke aktivnosti.

Ostali sastojci: stabilizator E414, regulator kiselosti: jabučna kiselina, aroma, zaslađivač: sukraloza, acesulfam K, arabic guma, kalcij fosfat, magnezij karbonat, silicijev dioksid, boja:riboflavin.

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 16 godina. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze!

Proizvodi: SFD Nutrition, EU

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec

NEMA NA ZALIHI