Nema na zalihi

HERO PUMP limun 420g Preworkout, Allnutrition

25,48 (191,98 kn)

Nema na zalihi

ALLNUTRITION Hero Pump je napredna formula prije treninga koja se temelji na singerističkom(zajedničkom) djelovanju citrulin malata, arginina-AKG i beta-alanina.

Štoviše, sadrži kreatin koji povećava tjelesnu učinkovitost u slučaju kratkih, uzastopnih i vrlo intenzivnih tjelesnih vježbi.

Sastojci uključeni u dodatak: Citrulin malat je jedan od najmoćnijih prekursora dušikovog oksida (NO). Značajno povećava/proširuje krvne žile i povećava transport hranjivih tvari u krvi, te time mišići postaju bolje prokrvljeni, veći i jači!

AAKG je napredni oblik argininske aminokiseline koja je vezana za alfa-ketoglutarat koji je ključni agens u Krebsovom ciklusu i u metabolizmu aminokiselina. Pospješuje učinkovitost mišića koji rade što rezultira značajnim rastom snage i izdržljivosti.

Beta-Alanin će vam pružiti ekstremnu energiju, izdržljivost, snagu i moć tijekom treninga. Štoviše, ima puferirajuća, kelirajuća i antioksidativna svojstva.

Ostali sastojci kao što je taurin i vitamin B6 daju dodatan boost ovoj formulaciji!

Ovaj preworkout NE SADRŽI STIMULANSE kao što je KOFEIN i možete ga bez problema uzimati u u večernjim satima.

Količina pri serviranju: 14g (1,5 mjerica)

Citrulin malat 3500 mg od toga citrulin 2380mg, AAKG 2500 mg, Beta-alanin 2000 mg, kreatin monohidrat 1000 mg od toga kreatin 880mg, Tri kreatin malat 1000 mg od toga kreatin 750mg, Taurin 1000 mg, Vitamin B6 1,4mg 100% dnevnih potreba

Upotreba: 1.5 mjericu rastopiti u 200ml vode 15 minuta prije fizičke aktivnosti.

Ostali sastojci: stabilizator E414, regulator kiselosti: jabučna kiselina, aroma, zaslađivač: sukraloza, acesulfam K, arabic guma, kalcij fosfat, magnezij karbonat, silicijev dioksid, boja:riboflavin.

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 16 godina. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze!

Proizvodi: SFD Nutrition, EU

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec